“Resultaatgerichte inkoop en prestatiemanagement van Telecom, Cloud en ICT diensten” "Onafhankelijk en praktisch advies over uw Telecom, Cloud en ICT diensten” “Best Value Procurement gecerticificeerd”

ICT adviseur – Onafhankelijk en Deskundig

Een ICT adviseur zonder belangen kan u effectief helpen met het bepalen welke ICT oplossingen uw organisatie moet inkopen om klaar te zijn voor de toekomst. U kunt hierbij denken aan alles wat nodig is om de digitale transformatie van uw organisatie te ondersteunen. U kunt hierbij denken aan bijvoorbeeld Cloud diensten en moderne communicatie oplossingen met vast-mobiel integratie om een toekomstvaste digitale werkplek te creëren voor uw medewerkers.

Of aan toekomstvaste connectiviteit, al dan niet mobiel, om uw medewerkers overal veilige toegang te bieden tot de organisatie applicaties vanaf hun digitale werkplek. Maar ook voor slimme IoT toepassingen of moderne geautomatiseerde en gevirtualiseerde IP netwerken bent u bij ons aan het juiste adres. Op een betrokken manier gaat onze ICT adviseur deskundig voor u aan de slag om de best passende ICT oplossingen voor uw organisatie te selecteren. Onze ICT consultant adviseert u graag.

ICT adviseur op basis van “Zakelijk Vertrouwen”

First Resultancy onderscheidt zich door te werken op basis van “Zakelijk Vertrouwen” (gebaseerd op The Speed of Trust van Stephen Covey.) “Zakelijk Vertrouwen is een belangrijke basis voor een succesvolle samenwerking. Met een open en transparante manier van communiceren gebaseerd op wederzijds respect.

Als gecertificeerde Speed of Trust organisatie helpen wij u graag om Zakelijk Vertrouwen te creëren tussen uw medewerkers onderling en uw leveranciers, zodat u verzekerd bent van een transparante en succesvolle samenwerking. Wij zijn ervan overtuigd dat “Zakelijk Vertrouwen” noodzakelijk is om echte partnerships aan te gaan met leveranciers.

ICT adviseur met oog voor de toekomst

Onze ICT adviseurs denken graag echt met u mee zonder belangen te hebben bij andere partijen. Ze bereiden uw organisatie voor op de toekomst, door niet alleen te kijken naar uw adviesvraag, maar ook naar proven technology ICT oplossingen en aanbieders die passen bij uw organisatie.

Op basis van onze up-to-date marktkennis selecteren wij passende aanbieders voor uw organisatie voor deelname aan een aanbesteding of een inkooptraject. Wij zorgen er dus voor dat u volledig ontzorgd wordt door de ICT adviseur van First Resultancy.

Klanten zijn tevreden over onze ICT adviseurs

Als ICT adviseur vinden wij het niet alleen belangrijk om u van het beste advies te voorzien. Wij werken ook graag op een prettige en resultaatgerichte manier met u samen, zodat u maximaal tevreden bent over de diensten die wij verlenen.

Zo komt u achteraf niet voor nare verrassingen te staan. Benieuwd naar de ervaringen van onze klanten? Lees dan onze referenties voor meer informatie. Of neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek over de inzet van een ICT adviseur.