“First Resultancy: Succesmakers van Zorgdomotica projecten!”

Onze aanpak voor succesvolle Zorgdomotica projecten

1. Advies & inkoopbegeleiding van ICT & Zorgdomotica

De passie en specialisatie van First Resultancy is het ondersteunen van zorgorganisaties met de keuze en inkoop van zorgdomotica en de benodigde ondersteunende ICT. Door technische- en marktkennis van zorgdomotica oplossingen en ICT, en de ruim 10 jaar ervaring met het inkopen/aanbesteden hiervan, bieden wij onze opdrachtgevers maximale ontzorging en korte doorlooptijden.

Standaard onderzoeken wij of het project voldoet aan een subsidieregeling en verzorgen wij de aanvraag. Het hanteren van de Best Value Approach (Prestatie Inkoop) is een in de praktijk bewezen succesvolle aanpak. Onderstaand schema geeft concreet de fasering van deze methodiek, zoals wij deze in de praktijk toepassen.

Voor meer informatie over de Best Value aanpak, klik hier: Best value approach

Zorgdomotica systemen maken gebruik van onderliggende ICT: Wifi, LAN, WAN, 4G en beveiligde Smartphones. Steeds vaker zien wij ook de ‘One Device’ wens (één smartphone voor zorgdomotica en BHV/brandmelding). Het is dan een eis dat de zorgdomotica en onderliggende ICT wordt gecertificeerd conform de NEN2575 voorschriften. Servicelevels moeten hiervoor ook op elkaar zijn afgestemd. De risico’s en beheersmaatregelen brengen wij in kaart zodat de scope van het project geen verrassingen geeft en wij voor onze opdrachtgevers een succesvol zorgdomotica project kunnen uitvoeren.

Meer weten over Zorgdomotica?

Wilt u weten wat First Resultancy voor uw organisatie kan betekenen? Neem dan contact op via onderstaand telefoonnummer of stuur een email.

2. Projectbegeleiding bij implementatie: nieuwbouw of bestaande locaties

Er zijn verschillende populaire projectmanagement methodieken om tot de gewenste resultaten te komen. Niet alle methodieken zijn geschikt voor alle soorten projecten. Maar uiteindelijk wordt het verschil niet gemaakt door de methodiek maar door de ervaring en de wijze waarop de projectmanager van de methodiek gebruik maakt!

First Resultancy gebruikt in de basis Prince2 die wij ‘op maat’ toepassen voor zorgdomotica projecten. Afhankelijk van de project-kenmerken passen wij een hybride vorm met Agile (meer innovatie gericht) of met WRR (Best Value, risico-rapportage-gericht) toe.

Anders dan de meeste projectmanagers gaan wij verder dan alleen het samenwerken met de gekozen zorgdomotica leverancier, maar geven wij vanuit de projectmanagementrol ook advies en invulling aan:

  • De noodzakelijke uitbreidingen en wijzigingen betreffend MDM, mobiele contracten, vaste telefonie/nummerplannen, Wifi ontwerpen, LAN & WAN aanpassingen,
  • Het opstellen van de SLA’s en DAP’s en borgen van de overdracht naar de beheerorganisatie,
  • Training, instructie en communicatie: met zeer veel oog voor de adoptie van de nieuwe (zorg) technologieën voor de zorgmedewerkers die hiermee moeten werken, niet alleen eenmalig maar ook constructief als onderdeel van on-boarding van nieuwe medewerkers.

Meer weten over Zorgdomotica?

Wilt u weten wat First Resultancy voor uw organisatie kan betekenen? Neem dan contact op via onderstaand telefoonnummer of stuur een email.