“Resultaatgerichte inkoop en projectmanagement van IT en Telecom diensten”

ICT Inkoop

Hulp nodig bij uw ICT inkoop? First Resultancy levert ondersteuning en begeleiding bij de inkoop van uw IT en Telecom diensten.

Het proces van inkopen van ICT en Telecom dienstverlening is voor de meeste organisaties geen dagelijkse bezigheid. Door de impact op de bedrijfsvoering van deze dienstverlening, met veelal meerjarige contracten, is het van groot belang voor organisaties om hierin goede keuzes te maken.

First Resultancy is gespecialiseerd in het begeleiden en uitvoeren van IT en Telecom inkooptrajecten. Onze Resultants beschikken over (aantoonbare) expertise en uitgebreide ervaring in het begeleiden van inkooptrajecten van IT en Telecom dienstverlening.

Kennis en expertise bij ICT inkoop

Wij beschikken over actuele marktinformatie en portfoliokennis van IT en Telecom leveranciers, waardoor wij in staat zijn om die aanbieders te selecteren, die in potentie kunnen voldoen aan de vraagstelling. Wij kunnen uw inkooptraject dan ook optimaal ondersteunen zodat voor uw organisatie het best mogelijke resultaat wordt bereikt.

Daarnaast bieden we expertise als het gaat om vaststellen van randvoorwaarden voor een succesvol inkooptraject. Afhankelijk van een aantal factoren waaronder de te behalen doelstellingen, de complexiteit en omvang van het project, het draagvlak in uw organisatie en de gewenste ondersteuning en ontzorging, bepalen wij in overleg de best passende inkoopmethodiek. Ook de zogenaamde cultuurfit tussen u en de potentiële leverancier is ook een belangrijk aandachtspunt hierbij om mee te nemen.

Kunt u hulp gebruiken bij uw ICT inkoop? Bel of mail naar het nummer hiernaast.

Meer weten over Inkoop?

Heeft u een vraag?

Wilt u weten wat First Resultancy voor uw organisatie kan betekenen? Neem dan contact op via onderstaand telefoonnummer of stuur een email.