“Resultaatgerichte inkoop, project- en contractmanagement van IT en Telecom diensten”

ICT Inkoop

First Resultancy levert ondersteuning en begeleiding bij de inkoop van uw IT en Telecom diensten.

Het aanbesteden en inkopen van IT en Telecom dienstverlening is voor de meeste organisaties geen dagelijkse bezigheid. Door de impact op de bedrijfsvoering van deze dienstverlening, met veelal meerjarige contracten, is het van groot belang voor organisaties om hierin goede keuzes te maken.

First Resultancy is gespecialiseerd in het begeleiden en uitvoeren van IT en Telecom inkooptrajecten. Onze Resultants beschikken over (aantoonbare) expertise en uitgebreide ervaring in het begeleiden van inkooptrajecten van IT en Telecom dienstverlening.

Wij beschikken over actuele marktinformatie en portfoliokennis van IT en Telecom leveranciers, waardoor wij in staat zijn om die aanbieders te selecteren, die in potentie kunnen voldoen aan de vraagstelling. Wij kunnen uw inkooptraject of aanbesteding dan ook optimaal ondersteunen zodat voor uw organisatie het best mogelijke resultaat wordt bereikt.

Daarnaast bieden we expertise als het gaat om vaststellen van randvoorwaarden voor een succesvol inkooptraject. Afhankelijk van een aantal factoren waaronder de te behalen doelstellingen, de complexiteit en omvang van het project, het draagvlak in uw organisatie en de gewenste ondersteuning en ontzorging, bepalen wij in overleg de best passende inkoopmethodiek. Ook de zogenaamde cultuurfit tussen u en de potentiele leverancier is ook een belangrijk aandachtspunt hierbij om mee te nemen.

Meer weten over Inkoop?

Heeft u een vraag?

Wilt u weten wat First Resultancy voor uw organisatie kan betekenen? Neem dan contact op via onderstaand telefoonnummer of stuur een email.