Onze visie

Te vaak horen we dat een IT of Telecom project niet binnen het afgesproken budget of op tijd wordt gerealiseerd en een teleurstellend resultaat heeft opgeleverd.

Wij geloven dat met deskundig en betrokken advies en ondersteuning bij de inkoop, project en contractbegeleiding van IT en Telecom diensten, u verzekerd bent van voorspelbare en resultaatgerichte dienstverlening tegen de beste condities.

First Resultancy is  expert in het selecteren van  juiste experts (leveranciers) op het gebied van IT en Telecom diensten voor grootzakelijke organisaties.

Onze overtuiging is dat alleen door inzet van de juiste experts op het juiste moment de beste prestatie wordt geleverd tegen de laagst mogelijke kosten.

First Resultancy onderscheidt zich door het herkennen en formuleren van de functionele klantvraag in combinatie met kennis van de Best Value aanpak en haar ervaring en expertise in de IT en Telecom markt.

Wij zijn Best Value gecertificeerd en maken daarmee onze belofte waar om het beste resultaat tegen de laagst mogelijke kosten voor onze klanten te realiseren.

Daarnaast is de implementatie van de gecontracteerde dienstverlening en het beheer na implementatie, cruciaal voor de tevredenheid en prestatie van de door u gecontracteerde dienstverlening. First Resultancy ondersteunt u na de inkoop ook bij de implementatie en het contractbeheer, zodat u verzekerd bent  van een maximaal resultaat.

Met onze transparante dienstverlening ondersteunen wij u om voorspelbaar succesvol te zijn met de inkoop-, project-, en contractmanagement van uw IT en Telecom diensten.

Meer weten over ons?

Heeft u een vraag?

Wilt u weten wat First Resultancy voor uw organisatie kan betekenen? Neem dan contact op via onderstaand telefoonnummer of stuur een email.