Kernwaarden

Onze kernwaarden zijn de basis van onze manier van werken. Deze kernwaarden leiden u naar het best mogelijke resultaat.

 • Resultaatgericht

  Het behalen van de doelstelling van onze klant is voor ons het enige resultaat dat telt, waarbij wij vanuit onze expertise de klant informeren en ondersteunen over de wijze waarop het gewenste resultaat het beste behaald kan worden.

 • Onafhankelijk

  First Resultancy dient één doel en dat is het belang van onze klant. Het verdienmodel voor First Resultancy bestaat dan ook alleen uit de opdracht vanuit onze klant. Wij hebben daarmee geen enkele binding met welke leverancier dan ook en streven er altijd naar om de beste oplossing en de meest passende leverancier voor onze opdrachtgever te selecteren.

 • Deskundig

  First Resultancy heeft op haar vakterrein binnen IT en Telecom aantoonbare expertise welke ingezet wordt voor haar klanten. Dit betreft; advies, inkoop, project- en contractmanagement op het gebied van IT en Telecom.

 • Betrokken

  First Resultancy is betrokken bij haar opdrachtgevers. Iedere klant is belangrijk voor ons. Wij voelen ons verantwoordelijk voor het te behalen resultaat. Het binnen het gestelde budget behalen van de gezamenlijk vastgestelde projectdoelstellingen is voor ons altijd het uitgangspunt.

Meer weten over ons?

Heeft u een vraag?

Wilt u weten wat First Resultancy voor uw organisatie kan betekenen? Neem dan contact op via onderstaand telefoonnummer of stuur een email.