ICT Outsourcing

First Resultancy helpt organisaties bij het maken van de (grote) stap naar ICT Outsourcing.

ICT Outsourcing biedt schaalvoordelen, omdat het bedrijf dat ingehuurd wordt specialist is op een bepaald gebied en ook omgevingen van andere klanten in beheer heeft. De outsourcing partij voldoet vaak aan hoge industrie standaarden en biedt veel flexibiliteit. Het eindresultaat levert vaak een enorme kwaliteitsimpuls op aan de ontvangen ICT dienstverlening (gebruikers en management). Een ander voordeel is dat er geen grote kapitaalinvesteringen nodig zijn hoewel outsourcing niet per definitie goedkoper is dan ICT in eigen beheer. Een groot voordeel van ICT Outsourcing is dat het bedrijf zich beter kan richten op de eigen kerncompetenties!

Gaat het volledige outsourcing van de IT omgeving of alleen om een deelgebied? Wij kennen de markt en weten de voordelen maar ook de risico’s bij (deel) outsourcing. En natuurlijk gaat het niet alleen  over de techniek en de kosten, maar juist ook over mensen!

Bijvoorbeeld, gaat er personeel mee naar de outsourcing partij? Dan geeft dit een andere dimensie dan alleen een technische transitie. Hoe is de ‘cultural fit’ tussen opdrachtgever en de outsourcing partij? Je gaat tenslotte een langdurige (jaren) relatie aan. Dit gaat dus veel verder gaan dan alleen een Total Cost of Ownership plaatje. First Resultancy kent  dit ‘spel’. En kunnen dus ook uw organisatie helpen bij uw ICT outsourcing traject – van initiatie, inkoop, contractvorming tot en met project begeleiding bij de implementatie.

Onze Resultants zijn in staat om bij bovenstaande vragen ondersteuning te leveren en te zorgen dat u de dienstverlening krijgt tegen de voorwaarden zoals afgesproken.

Wilt u een ICT outsourcing traject starten? Neem dan contact op voor meer informatie.

Meer weten over Expertise?

Heeft u een vraag?

Wilt u weten wat First Resultancy voor uw organisatie kan betekenen? Neem dan contact op via onderstaand telefoonnummer of stuur een email.