Samenwerking

First Resultancy ondersteunt organisaties met advies, inkoop en projectmanagement van IT en Telecom diensten.

Om u op dit gebied zo goed mogelijk van dienst te zijn, maken wij soms ook gebruik van uitstekende ervaren specialisten buiten First Resultancy. Al deze specialisten en partijen delen onze kernwaarden:

Resultaatgericht, Onafhankelijk, Deskundig en Betrokken

De samenwerking is erop gericht om de beste dienstverlening op het gebied van inkoop, project- en contractmanagement voor onze klanten te realiseren. Omdat we van mening zijn dat je niet alles zelf kunt en moet willen doen, hebben we een aantoonbare succesvolle samenwerking met gewaardeerde specialisten opgezet.

Specialisten:
Deze specialisten zijn zeer ervaren consultants waarmee we vaak hebben samengewerkt in verschillende projecten. De specialisten zijn vakinhoudelijk ‘best of class’, werken plan- en procesmatig en zijn mens- en resultaatgericht. Uiteraard onderschrijven deze specialisten ook onze kernwaarden en zijn daarmee “First Resultancy proof”. 

Partner samenwerkende organisaties:
Door samenwerking met gespecialiseerde organisaties beschikken we over veel expertise en kunnen we flexibel inspelen op elk ICT vraagstuk. Onze partners bieden meerwaarde door kennis aan te vullen op deelgebieden waar First Resultancy zich niet op richt met haar dienstverlening.

Meer weten over ons?

Heeft u een vraag?

Wilt u weten wat First Resultancy voor uw organisatie kan betekenen? Neem dan contact op via onderstaand telefoonnummer of stuur een email.