ICT Interim Management

Druk met het runnen van de dagelijkse ICT operatie? Last van (tijdelijke) capaciteitsproblemen of schaarste aan expertise binnen uw (inkoop)organisatie? Is er een gebrek aan professioneel ICT contractmanagement, ICT leveranciersmanagement, ICT inkoop en/of ICT projectmanagement binnen uw organisatie?

First Resultancy helpt u dan graag verder door het interim invullen van een reguliere of projectgebonden functie. Hierbij zijn wij onderscheidend op het gebied van ICT contractmanagement, ICT leveranciersmanagement, ICT inkoop en ICT projectmanagement.

Interim ict managers

First Resultancy kan middels ICT interim management haar concrete kennis en ervaring op het gebied van ICT diensten inbrengen in uw organisatie dan wel tijdelijke capaciteitsproblemen in uw organisatie invullen. Onze resultants hebben veel kennis en ervaring op het gebied van ICT contractmanagement, ICT leveranciersmanagement, ICT inkoop en ICT projectmanagement.

Door onze transparante manier van werken en onze heldere rapportages zorgen wij er voor dat u altijd op de hoogte bent van onze activiteiten en prestaties. En wanneer u deze functies zelf wilt gaan invullen, zorgen wij voor een zorgvuldige en professionele overdracht.

Heeft u capaciteits- en/of kennisproblemen op het gebied van ICT contract/leveranciers/inkoop/project management? Neem dan gerust contact met ons op voor meer informatie!

Meer weten over Contractmanagement?

Heeft u een vraag?

Wilt u weten wat First Resultancy voor uw organisatie kan betekenen? Neem dan contact op via onderstaand telefoonnummer of stuur een email.