"Resultaatgerichte inkoop en onafhankelijk advies van uw IT en Telecom diensten"

ICT Expertise

First Resultancy is gespecialiseerd in inkoopbegeleiding, de implementatie/projectmanagement van ICT projecten en ICT contractmanagement.

Met onze expertise van zowel de markt van ICT aanbieders als ook van de aangeboden producten en diensten, ontzorgen wij onze relaties met inkoopvraagstukken en implementatie.

Onze expertise betreft de ICT gebieden Outsourcing, Domotica, WAN/LAN/Wifi en ‘telefonische bereikbaarheid’ zoals mobiel, (Cloud-) telefoniesystemen (Pbx/UC), Contactcenters en videobellen. Wij zijn een ‘no-nonsens’ en geheel onafhankelijk IT en Telecom adviesbureau.

Door onze ruime ervaring met ICT projecten in verschillende sectoren waaronder ‘Finance’, ‘Care & Cure’ (m.n. Ouderenzorg, GGZ, GGD en Ziekenhuizen), ‘Retail’, ‘Automotive’ en (semi-)overheid, kennen wij de processen en zijn op de hoogte van de trends en ontwikkelingen in deze sectoren.

Onze kennis en inzichten gebruiken en delen wij met onze opdrachtgevers. Dit heeft een bewezen positief effect op het succes van onze IT en Telecom projecten!

Het resultaat van een aanbesteding- of inkoopproces is zowel voor de opdrachtgever als voor de opdrachtnemer van groot belang: beide organisaties gaan voor een veelal lange periode een commitment met elkaar aan.

First Resultancy was in 2015 één van de eerste advies organisaties die specifiek voor IT en Telecom inkoopprocessen de ‘Best Value methodiek’ heeft toegepast. En met succes! Wij gebruiken de Best Value Approach in projecten; afhankelijk van het project volledig volgens de oorspronkelijke opzet, of in een afgeleide vorm.

Meer over weten Expertise?

Heeft u een vraag?

Wilt u weten wat First Resultancy voor uw organisatie kan betekenen? Neem dan contact op via onderstaand telefoonnummer of stuur een email.