ICT Innovatiemanagement

ICT innovatie is nogal eens het zorgenkindje van de organisatie. Ontwikkelingen in de ICT volgens elkaar immers razendsnel op; leveranciers proberen hun eigen ICT innovaties aan uw organisatie te verkopen en de business innoveert zelf  ‘alvast’ maar op basis van public cloud diensten, omdat er onvoldoende innovatieve ICT diensten beschikbaar zijn. En de ICT afdeling is vooral druk met het in de lucht houden van de ICT diensten.

Herkenbaar? Dan ontbreekt het u waarschijnlijk aan een professioneel en gedragen innovatieproces, waarmee u het stuur in eigen handen kunt nemen en de business daadwerkelijk kunt ondersteunen met de juiste innovaties op het juiste moment op de juiste plaats. First Resultancy biedt u de mogelijkheid om innovatie zodanig professioneel op te zetten in uw organisatie, dat u niet meer achter de feiten aan loopt.

Van belang hierbij is dat u zorgt voor voldoende draagvlak bij de directie en het bestuur om een gestructureerde aanpak van innovatie mogelijk te maken, zodat er voldoende budget is voor onderzoek en er gedegen PoC’s en pilots uitgevoerd kunnen worden voordat nieuwe ICT diensten geïntroduceerd worden.

Naast het opzetten van een professioneel innovatieproces kan First Resultancy ook workshops organiseren bijvoorbeeld om een Innovatie Quadrant (I.Q.) voor uw organisatie samen te stellen. Hiermee verkrijgt u inzicht welke innovaties binnen welke termijn relevant zijn voor uw organisatie, waardoor u de relevante innovatie beter kunt inplannen op uw innovatie roadmap.

First Resultancy kan indien gewenst tevens innovatie subsidies voor u opsporen en aanvragen en innovatie- en onderzoeksvragen bij kennisinstituten voor u opstellen en de uitvoering hiervan begeleiden.

Wilt u snel een forse verbeterslag maken op het gebied van ICT innovatie management? Neem dan gerust contact met ons op voor meer informatie!

Meer weten over Contractmanagement?

Heeft u een vraag?

Wilt u weten wat First Resultancy voor uw organisatie kan betekenen? Neem dan contact op via onderstaand telefoonnummer of stuur een email.