“First Resultancy: Succesmakers van Zorgdomotica projecten!”

Zorgdomotica projecten

U bent op zoek naar een betrouwbare partner die uw organisatie succesvol gaat helpen en begeleiden bij een zorgdomotica project? First Resultancy kan deze rol op zich nemen!

First Resultancy is gespecialiseerd in het begeleiden van het inkoopproces en de implementatie van zorgdomotica. Dit doen wij aan de hand van bewezen methodieken zoals Best Value Procurement (Prestatie Inkoop), Prince2 en Agile Projectmanagement.

Onderstaand het bewijs van door First Resultancy gerealiseerde succesvolle zorgdomotica projecten (inkoop en projectmanagement) in de periode 2017-2022, door middel van enkele ‘Key Metrics’:

Meer weten over Zorgdomotica?

Wilt u weten wat First Resultancy voor uw organisatie kan betekenen? Neem dan contact op via onderstaand telefoonnummer of stuur een email.

105

Locaties

3500

Cliënten

11000

Zorgmedewerkers

15 Mio.

Totale Contractwaarde

85%

Binnen Tijd

95%

Binnen Budget

Wij leveren geen zorgdomotica oplossingen, maar weten wel alles van het zorgdomotica ‘speelveld’ en hebben kennis van:

  • De operationele zorgprocessen,
  • De leveranciers,
  • De aangeboden concepten,
  • Het aanbesteden & contracteren/inkopen,
  • De relatie met rand-voorwaardelijke ICT (Wifi, LAN, Cloud, telefonie, mobiel),
  • Het implementeren van verpleegoproepsysteem (VOS),
  • PA- en zorgdomotica oplossingen (technisch, functioneel en beheersmatig).

Onze focus is hierbij niet alleen technisch gericht: wij zijn ons ervan bewust dat digitalisering van zorgdomotica alleen succesvol is wanneer de zorgmedewerkers gemotiveerd zijn om technologie ook in hun dagelijkse werk in te zetten! Onze werkwijze is dan ook gericht op het betrekken en motiveren van zorgmedewerkers in besluitvorming en uitvoering.

Uiteraard is ieder zorgdomotica project net even anders: vanuit vereiste technische of functionele invalshoek, beschikbare budgetten en tijdslijnen. Maar vooral ook vanuit te ondersteunen beleid, doelstellingen, en zachte factoren zoals digivaardigheid van de organisatie, de beheer- kennis en capaciteit binnen de organisatie, etc. Te vaak zien wij dat de zorgdomotica alleen technisch wordt ingekocht of geïmplementeerd, waarbij het doel en de meerwaarde niet ten volle wordt benut.

Daarvan zijn wij ons terdege bewust: een succesvol zorgdomotica project is meer dan techniek!

Overtuigd? Neem met ons contact op voor een vrijblijvend intakegesprek. Niet overtuigd? Neem ook dan zeker met ons contact op om uw vraag te bespreken!

Meer weten over Zorgdomotica?

Wilt u weten wat First Resultancy voor uw organisatie kan betekenen? Neem dan contact op via onderstaand telefoonnummer of stuur een email.