ICT Benchmarking 

First Resultancy beschikt over veel expertise en meerdere methodieken om uw organisatie te ondersteunen bij de benchmarking van uw ICT contracten, zowel financieel als met betrekking tot de afgesproken prestaties en service levels.

U kunt hierbij bijvoorbeeld denken aan het vergelijken van het aanbod en de tarieven van verschillende ICT leveranciers met elkaar, het toetsen van de prijs en de kwaliteit van ICT diensten aan het marktgemiddelde, en het toetsen of de contractafspraken en overeengekomen service levels met uw ICT leverancier wel marktconform zijn.

Door onze ondersteuning bent u er van verzekerd dat u ICT diensten afneemt die passen bij uw organisatie en uw bedrijfsvoering met marktconforme prijzen, voorwaarden en condities.

Wilt u binnenkort een benchmark uitvoeren op (een deel van) uw ICT contracten? Neem dan gerust contact met ons op voor meer informatie!

Meer weten over Contractmanagement?

Heeft u een vraag?

Wilt u weten wat First Resultancy voor uw organisatie kan betekenen? Neem dan contact op via onderstaand telefoonnummer of stuur een email.