ICT projectbegeleiding First Resultancy

Voor het welslagen van een ICT project is een juiste ICT project implementatie van groot belang. First Resultancy verzorgt ICT project management en ICT implementatie begeleiding  voor haar klanten via Prince2 methodiek en Best Value implementaties.

Op basis van de scope van het project bepalen wij gezamenlijk welke manier van ICT project management en begeleiding het beste bij uw organisatie en vraagstelling past.

Het doel van ICT projectbegeleiding

Het doel en uitvoering is gericht bij ICT project implementaties om deze conform tijd en budget uit te voeren. Daarbij de functionele eisen en wensen te verkrijgen zoals afgesproken bij de ICT dienst die gecontracteerd is door de klant.

Voor een correcte uitvoering van ICT project implementaties is het van groot belang om alle betrokkenen bij de uitvoering opgenomen te hebben in het projectteam. Dit geldt zowel vanuit klant/afnemer als ook voor de implementatie partner.

Het toevoegen van “zakelijk vertrouwen” bij ICT project implementaties is hierbij essentieel en een belangrijk onderdeel. Middels zakelijk vertrouwen binnen ICT project implementaties worden verwachtingen en doelstellingen gemeenschappelijk gemaakt en ook de manier van samenwerking. Verwachtingen zijn daarmee op voorhand gedeeld en dit voorkomt verrassingen uiteindelijk bij de uitvoering van een ICT project implementatie.

ICT project implementaties

First Resultancy voegt het component zakelijk vertrouwen toe aan haar ICT project implementaties waarmee de doelstellingen een correcte uitvoering behaald worden. Dit leidt tot een hoge klant tevredenheid bij de uitvoering van ICT project implementaties voor haar klanten.

Naast de benodigde certificeringen voegen we ook ervaring toe bij ICT implementatie begeleiding. Daarmee verkrijgt u niet alleen de benodigde kennis voor een correcte ICT project begeleiding maar ook de ervaring vanuit First Resultancy.

ICT implementatie begeleiding

First Resultancy heeft bij veel van haar klanten naast het inkopen van ICT ook de ICT project implementaties verzorgd. Hiervoor verwijzen wij u naar de referenties die we hiervoor hebben opgenomen op onze website.

Met ICT projectmanagement geleverd door First Resultancy bent u verzekerd van een voorspelbaar en gericht resultaat. Neem direct contact met ons op.