Onderstaand treft u een aantal referenties aan van First Resultancy.

“First Resultancy heeft ons op een professionele en deskundige manier geholpen bij de inkoop van onze vaste en mobiele telefonie diensten. De samenwerking verliep erg prettig door de zeer betrokken houding en het resultaatgerichte gedrag.”

Paul RothBedrijfskundig Manager ICT bij ADRZ

“First Resultancy heeft ons professioneel en deskundig geholpen met het inkopen van een nieuwe bedrijfscommunicatie oplossing met contact center. De toegevoegde waarde van First Resultancy voor ons was vooral de inhoudelijke kennis en de ervaring met vergelijkbare inkooptrajecten. Hierdoor hebben we een goede selectieprocedure kunnen volgen. De samenwerking is als zeer plezierig ervaren.”

Julien KooimanDevelopment professional Port of Rotterdam

“First Resultancy supported the HEINEKEN team for project coordination of a WAN Americas RFP process. The telecom expertise and excellent project management skills where highly appreciated by the international team. First Resultancy translated complex issues into simple solutions and brought structure to the overall process.”

Hans Wagenaar Global Category Leader ICT at Heineken International

“Met de inkoop- en projectbegeleiding van onze nieuwe bedrijfscommunicatie omgeving, zijn we door First Resultancy professioneel en zeer prettig geholpen. De Best Value inkoop methodiek in combinatie met de kennis van zaken van First Resultancy heeft geleid tot een succesvolle inkoop en implementatie.”

Albert LeeflangManager Infra Services bij PartsPoint Group

“First Resultancy heeft ons op een prettige en goede manier ondersteund bij het selecteren van marktpartijen en ons inzicht gegeven in een Best Value inkoop traject voor het bedrijfs- en communicatienetwerk van het Deventer Ziekenhuis.”

Bob FennemanHoofd Beheer en Ontwikkeling ICT bij Deventer Ziekenhuis

“First Resultancy heeft ons prima geholpen met verschillende inkooptrajecten op het gebied van communicatie. Zij hebben voor ons zeer waardevolle kennis rond markt en producten toegevoegd, waardoor we in staat waren de juiste keuzes te maken. Samenwerking is in alle gevallen als zeer plezierig ervaren.”

Steef GroenleerManager Concern ICT Louwman Group

“First Resultancy heeft ons op een zeer prettige en resultaatgerichte manier ondersteund bij de Best Value inkoop en implementatie begeleiding van ons nieuwe Unified Communicatie systeem, waarmee we echt zijn ontzorgd. Bovendien heeft First Resultancy ons deskundig geadviseerd met de telefonie contract vernieuwing.”

Ton BogerdICT Manager Vecozo

“First Resultancy heeft ons op een professionele en deskundige wijze ondersteund bij de inkoop en implementatie begeleiding van ons nieuwe Unified Communication oplossing binnen Stater.
De samenwerking was zeer betrokken, resultaatgericht en werd als zeer plezierig ervaren.”

Jarno HulshorstProjectmanager ICT Stater N.V.

“First Resultancy is nauw betrokken geweest bij het traject om de juiste leverancier te kiezen voor de vervanging van de financiële software bij Qurrent.
Ik heb als projectleider ondervonden dat First Resultancy zeer goed luistert naar wat de klant vraagt en dit vertaalt in een deskundige, resultaatgerichte en klantvriendelijke aanpak!”

Jacco JansenProjectleider vervanging financiële software bij Qurrent Nederland B.V.

“Met de inventarisatie en inkoopbegeleiding vanuit First Resultancy, voor de vernieuwing van het Vecozo Klant Informatie Systeem, is deze deskundig, adequaat en zeer plezierig uitgevoerd en zijn we waardevol geholpen.
De overall begeleiding en de focus op alle aspecten binnen een dergelijk traject door First Resultancy, verdient onze waardering.”

Swaas van HeckManager operationele zaken Vecozo

‘First Resultancy heeft ons bijgestaan in het beslissingsproces in de mogelijke overstap naar een andere cloud leverancier. We hebben een grote toegevoegde waarde ervaren, dankzij hun expertise, hun kritische blik en het nemen van regie in het proces.’

Ad WarnarDirecteur Cliëntenbelang Amsterdam

“De projectbegeleiding en adoptie-ondersteuning van Stater’s nieuwe bedrijfscommunicatiesysteem door First Resultancy, heeft bijgedragen aan een verbeterde klantbediening en een hoge waardering van de technologie door onze medewerkers, waarbij de samenwerking met First Resultancy zeer plezierig is geweest.”

Aaldert BootsmanManager ICT Operations at Stater N.V.

‘Wij zijn door First Resultancy prima geadviseerd bij de selectie van onze servicenummers. Ook zijn we goed ondersteund bij het inkoopproces en vervolgens volledig ontzorgd bij de migratie zelf, waardoor we een significante kwaliteitsverbetering en kostenbesparing hebben gerealiseerd’.

Rob van WijkSenior Projectmanager Randstad Groep Nederland bvwww.randstad.nl

“Samenwerking met First Resultancy is zeer prettig door hun aantoonbare Telecom en ICT expertise bij inkoop trajecten en resultaatgerichtheid”

Pascal EvertzDirecteur Buyers Unitedwww.buyersunited.nl

“ First Resultancy heeft ons met de juiste expertise ondersteund bij het hercontracteren van onze mobiele dienstverlening, waarbij we ons goed geadviseerd voelden en naast financieel voordeel ook een prima beheersbaar contract hebben verkregen”

Arno FeitsmaBeleidsmedewerker ICT- Driestroomwww.driestroom.nl

‘First Resultancy heeft ons uitstekend geadviseerd over de cloudtelefonie in onze vier klinieken in Nederland. Voor ons telt veiligheid, bereikbaarheid, kunnen opschalen, flexibiliteit en multi-functionaliteit. In een helder overzicht heeft First Resultancy ons geleid naar een leverancier waar we nu heel goed mee werken’.

Maarten PloegDirecteur Organisatie & Markt Diabeterwww.diabeter.nl

‘First Resultancy heeft ons uitstekend geholpen om volledige controle te krijgen op onze bedrijfscommunicatie voorziening, financieel beheer, contractbeheer en service level management. Door hun bijdrage hebben wij een efficiency slag kunnen maken waardoor wij op beheer, processen en financieel gebied weer volledig in control zijn’.

Gerard KielemaTeamleider ICT a.i., Zorgcombinatie Noorderboogwww.noorderboog.nl

“First Resultancy heeft ons naar alle tevredenheid geholpen met het inkopen van een unified communications en een contact center applicatie. De toegevoegde waarde van First Resultancy voor ons was de marktkennis waarmee onze zorg voor een juiste selectie van product en leverancier werd weggenomen. Nauwe betrokkenheid en resultaatgericht!

Coen StipdonckManager Infrastructuur en Beheer – Stater NVwww.stater.nl

‘First Resultancy heeft ons prima ondersteund bij de inkoop en implementatie begeleiding van ons nieuwe bedrijfscommunicatie platform, we zijn echt ontzorgd door hun expertise’.

Martin WesterinkPartner 4PS te Edewww.4ps.nl

First Resultancy hebben wij ervaren als een professionele, kleinschalige organisatie, die goed luistert naar de klant en meedenkt om de keuzemogelijkheden te verhelderen. Er wordt snel gereageerd en het proces naar besluitvorming rond ICT, telefonie en alarmering binnen ons Woonzorgcentrum wordt adequaat gefaciliteerd.

Maarten FonkDirecteur van Woonzorgcentrum Het Maanderzandwww.maanderzand.nl

“First Resultancy heeft mij tijdens een opdracht uitstekend geholpen met het invullen van het capaciteitsprobleem op het gebied van Telecommunicatie. Met de adviezen en kennis zijn we door middel van dashboards “in control” gekomen en heeft het evalueren van de bestaande contracten geleid tot aanzienlijk financieel voordeel voor de klant. Met recht ontzorgen in een win/win situatie”

Ger van RossumInterim Manager ICT

‘First Resultancy heeft ons op een deskundige en prettige manier geholpen bij de inkoop en contractering van onze mobiele telefonie diensten en ook in de jaren daarna geholpen met telefonie uitzoekwerk op kleinere schaal.
We voelden ons hierbij ontzorgd door hun deskundigheid en kennis van de markt’.

Marc JurriensICT Manager Office Automation, Smartwares/Nedac Sorbo