“Resultaatgerichte inkoop en prestatiemanagement van Telecom, Cloud en ICT diensten” "Onafhankelijk en praktisch advies over uw Telecom, Cloud en ICT diensten” “Best Value Procurement gecerticificeerd”

Azure inkopen of contract voor Azure vernieuwen?

Azure inkoopUw Azure omgeving is belangrijk voor uw organisatie. Op het Azure platform kunt u extra workloads laten draaien, waardoor u geen extra IT infrastructuur meer nodig heeft voor seizoensgebonden workloads. U kunt er zelf voor kiezen welke workloads u bij Azure wilt laten draaien. Azure kan direct afgenomen worden bij Microsoft of via een Azure leverancier. Sommige leveranciers hebben ook een eigen Azure stack in hun datacenter omgeving. In dat geval kunt u Azure integraal onderdeel uit laten maken van uw eigen IT-platform. Een Azure platform is betrouwbaar en veilig. Als u kiest voor een integratie van Azure met uw IT omgeving, kunnen uw medewerkers overal alle applicaties draaien, waardoor uw organisatie efficiënter werkt.

First Resultancy werkt met Azure professionele consultants (“resultants”) die u hulp bieden bij het inkopen van uw Azure omgeving. Dus neem gerust contact met ons op, wanneer u uw Azure contract wilt vernieuwen of een andere Azure leverancier zoekt.

Deskundige hulp bij het vervangen, vernieuwen of inkopen van Azure

Als onafhankelijk ICT advies- en inkoopbureau biedt First Resultancy u deskundige hulp bij het vervangen, vernieuwen, inkopen of hercontracteren van uw Azure omgeving. Onze Azure specialisten bieden hulp bij zowel het afsluiten van een contract met een nieuwe Azure leverancier als bij het opnieuw contracteren van de huidige leverancier voor uw Azure omgeving.

Vooraf dimensioneren we samen met uw specialisten de Azure omgeving, inventariseren we de eisen en wensen bij de stakeholders binnen uw organisatie en stellen we heldere doelen op waar de nieuwe leveranciers van uw Azure omgeving aan moeten voldoen. Op basis hiervan selecteren we via een strak gestuurd inkoopproces samen met u de best passende Azure leverancier voor uw organisatie.

Andere of nieuwe leverancier voor Azure

Dankzij onze uitgebreide marktkennis en onze jarenlange ervaring, weten wij welke Azure leveranciers het beste passen bij uw organisatie en uw eisen en wensen. Tijdens het inkooptraject kunnen wij u kennis laten maken met diverse leveranciers van Azure omgevingen. Voor uw organisatie zullen dit veelal nieuwe Azure leveranciers zijn. U kunt zelf kiezen welke Azure leveranciers mogen deelnemen aan het inkooptraject dat wij voor u verzorgen. Zo stellen we zeker dat u een (nieuwe) leverancier voor Azure krijgt, die niet alleen past bij uw eisen en wensen, maar ook bij uw bedrijfscultuur.

Na de contractering van een nieuwe Azure omgeving, kunnen wij u helpen bij de realisatie hiervan, door een van onze ervaren Prince 2 project managers in te zetten. Na afronding van de realisatie van uw Azure omgeving kunnen wij u hulp bieden bij het contract management voor Azure. Onze Azure consultant adviseert u graag!

Zakelijk vertrouwen

“Zakelijk Vertrouwen” is gebaseerd op het “Speed of Trust” gedachtegoed van Stephen Covey. “Zakelijk Vertrouwen” zorgt in de praktijk voor een sneller inkoopproces, een beter inkoopresultaat en een betere samenwerking tussen klant en leverancier. First Resultancy is gecertificeerd als “Speed of Trust” organisatie.

Geen verrassingen

Met de hulp van First Resultancy komt u niet voor verrassingen te staan bij het inkopen van Azure. Door onze ruime ervaring en deskundigheid zorgen we er voor dat uw project voor het inkopen van Azure volgens planning verloopt. Met als resultaat een marktconform contract met de best passende Azure leverancier voor uw organisatie.

Benieuwd naar de ervaringen van onze klanten? Lees dan onze referenties. Of neem gerust contact op voor een vrijblijvend gesprek over onze deskundige hulp bij het inkopen van een bedrijfscommunicatie.