“Resultaatgerichte inkoop en prestatiemanagement van Telecom, Cloud en ICT diensten” "Onafhankelijk en praktisch advies over uw Telecom, Cloud en ICT diensten” “Best Value Procurement gecerticificeerd”

Bedrijfscommunicatie inkopen of contract voor bedrijfscommunicatie vernieuwen?

bedrijfscommunicatie inkoop Uw bedrijfscommunicatie omgeving is belangrijk voor uw organisatie. Met een bedrijfscommunicatie platform kunt u bellen over uw IT netwerk, waardoor u geen specifieke telefonie bekabeling meer nodig heeft. Een bedrijfscommunicatie platform is tegenwoordig een applicatie die u op uw eigen server of uw eigen VM-platform kunt installeren net als andere applicaties. U kunt er ook voor kiezen om bedrijfscommunicatie uit de cloud af te nemen. Dan wordt uw bedrijfscommunicatie platform ook wel cloud telefonie of VoIP telefonie dienst genoemd.  Een bedrijfscommunicatie platform is betrouwbaar en veilig. Als u kiest voor vast-mobiel integratie op uw bedrijfscommunicatie omgeving, kunnen uw medewerkers overal op hetzelfde nummer gebeld worden, waardoor uw organisatie beter bereikbaar is.

First Resultancy werkt met professionele consultants (“resultants”) die u hulp bieden bij het inkopen van uw bedrijfscommunicatie omgeving. Dus neem gerust contact met ons op, wanneer u uw bedrijfscommunicatie contract wilt vernieuwen of een andere bedrijfscommunicatie leverancier zoekt. Op zoek naar een goede bedrijfscommunicatie specialist neem dan contact op met ons!

Deskundige hulp bij het vervangen, vernieuwen of inkopen van uw bedrijfscommunicatie omgeving

Als onafhankelijk ICT advies- en inkoopbureau biedt First Resultancy u deskundige hulp bij het vervangen, vernieuwen, inkopen of hercontracteren van uw bedrijfscommunicatie-omgeving. Onze bedrijfscommunicatie consultants bieden hulp bij zowel het afsluiten van een contract met een nieuwe bedrijfscommunicatie leverancier als bij het opnieuw contracteren van de huidige leverancier voor uw bedrijfscommunicatie omgeving.

Vooraf dimensioneren we samen met uw specialisten de bedrijfscommunicatie of VoIP telefonie dienst, inventariseren we de bedrijfscommunicatie eisen en wensen bij de stakeholders binnen uw organisatie en stellen we heldere doelen op waar de nieuwe leveranciers van bedrijfscommunicaties aan moeten voldoen. Op basis hiervan selecteren we via een strak gestuurd inkoopproces samen met u de best passende bedrijfscommunicatie leverancier voor uw organisatie.

Andere of nieuwe leverancier voor bedrijfscommunicatie

Dankzij onze uitgebreide marktkennis en onze jarenlange ervaring, weten wij welke bedrijfscommunicatie leveranciers het beste passen bij uw organisatie en uw eisen en wensen. Tijdens het inkooptraject kunnen wij u kennis laten maken met diverse leveranciers van bedrijfscommunicatie omgevingen. Voor uw organisatie zullen dit veelal nieuwe bedrijfscommunicatie leveranciers zijn. U kunt zelf kiezen welke leveranciers van bedrijfscommunicatie platformen mogen deelnemen aan het inkooptraject dat wij voor u verzorgen. Zo stellen we zeker dat u een (nieuwe) leverancier voor bedrijfscommunicatie krijgt, die niet alleen past bij uw eisen en wensen, maar ook bij uw bedrijfscultuur.

Na de contractering van een nieuwe bedrijfscommunicatie omgeving, kunnen wij u helpen bij de realisatie hiervan, door een van onze ervaren Prince 2 project managers in te zetten. Na afronding van de realisatie van uw bedrijfscommunicatie omgeving kunnen wij u hulp bieden bij het contract management voor uw bedrijfscommunicatie.

Zakelijk vertrouwen

“Zakelijk Vertrouwen” is gebaseerd op het “Speed of Trust” gedachtegoed van Stephen Covey. “Zakelijk Vertrouwen” zorgt in de praktijk voor een sneller inkoopproces, een beter inkoopresultaat en een betere samenwerking tussen klant en leverancier. First Resultancy is gecertificeerd als “Speed of Trust” organisatie.

Geen verrassingen

Met de hulp van First Resultancy komt u niet voor verrassingen te staan bij het inkopen van een omgeving voor bedrijfscommunicatie. Door onze ruime ervaring en deskundigheid zorgen we ervoor dat uw project voor het inkopen van een bedrijfscommunicatie platform volgens planning verloopt. Met als resultaat een marktconform contract met de best passende leverancier voor uw organisatie.

Benieuwd naar de ervaringen van onze klanten? Lees dan onze referenties. Of neem gerust contact op voor een vrijblijvend gesprek over onze deskundige hulp bij het inkopen van een bedrijfscommunicatie.