“Resultaatgerichte inkoop en prestatiemanagement van Telecom, Cloud en ICT diensten” "Onafhankelijk en praktisch advies over uw Telecom, Cloud en ICT diensten” “Best Value Procurement gecerticificeerd”

Cloud werken

Cloud werken zorgt ervoor dat uw personeel efficiënter kan werken, waardoor uw organisatie meer wendbaar en flexibeler wordt. Het maakt niet meer uit waar uw medewerkers zich bevinden: zij krijgen overal en altijd en via meerdere apparaten veilig toegang tot hun applicaties en gegevens in de Cloud. Via uw Cloud omgeving gaan uw medewerkers bovendien efficiënter samenwerken met collega’s.

Het maakt daarbij niet uit of collega’s op zakenreis zijn, in het buitenland of vanuit huis werken. First Resultancy helpt u om zo efficiënt mogelijk aan de slag te gaan met Cloud werken. Doelgericht kopen wij Cloud werken in voor uw organisatie, zodat uw medewerkers overal ter wereld bereikbaar zijn en overal kunnen werken in de Cloud.

Cloud werken met begeleiding en support

Cloud werken lijkt niet zo ingewikkeld, want er zijn voldoende aanbieders te vinden. Alleen, weet u precies wat u moet inkopen? Of wat u precies nodig heeft voor Cloud werken? Onze cloud consultant begeleidt u tijdens het complete inkoopproces stap voor stap bij het inkopen van uw eigen Cloud omgeving.

Op basis van uw specifieke situatie en behoeften schrijven wij een aanbesteding op, waarin alle benodigdheden voor succesvol Cloud werken zijn opgenomen. Door onze betrokken manier van werken zorgen wij ervoor dat er echte resultaten geboekt worden. First Resultancy heeft geen belangen bij partijen, waardoor wij altijd een onafhankelijk advies uitbrengen.

Prijsbewust cloud inkopen op basis van “ Zakelijk Vertrouwen”

First Resultancy is een onafhankelijke advies organisatie en kent de verschillende aanbieders van Cloud werken. Op basis van uw wensen en eisen gaan we aan de slag om zo efficiënt en doelgericht mogelijk Cloud werken voor u in te kopen. Wij werken hierbij als gecertificeerde inkopers op basis van “Zakelijk Vertrouwen” (gebaseerd op The Speed of Trust van Stephen Covey).

Met Zakelijk Vertrouwen is er maximale aandacht voor onderling vertrouwen tijdens het inkoopproces. Hierdoor kunnen wij sneller werken en efficiënter inkopen. Uw afhankelijkheid van de Cloud leverancier is enorm bij Cloud werken. Wij doen er dan ook alles aan om vertrouwen te creëren tussen en met alle partijen die betrokken zijn bij Cloud werken. Dankzij Zakelijk Vertrouwen kunnen wij een inkooptraject sneller voor u afronden en krijgt u altijd een optimaal resultaat.

Cloud werken zonder zorgen

First Resultancy vindt het bijzonder belangrijk dat u kunt Cloud werken zonder dat u zorgen heeft over de toekomstvastheid of het functioneren van uw Cloud oplossing. Daarom blijven wij na het afsluiten van de contracten de prestaties van uw Cloud leverancier monitoren.

En denken we graag met u mee over de toekomst van Cloud werken voor uw organisatie, ook na de initiële migratie naar de Cloud. Wanneer u voor First Resultancy kiest, investeert u dus in een partnership voor de toekomst.

Zo komt u achteraf niet voor nare verrassingen te staan. Benieuwd naar de ervaringen van onze klanten? Lees dan onze referenties voor meer informatie. Of neem gerust contact  met ons op voor een vrijblijvend gesprek over onze dienstverlening op het gebied van Cloud werken.