“Resultaatgerichte inkoop en prestatiemanagement van Telecom, Cloud en ICT diensten” "Onafhankelijk en praktisch advies over uw Telecom, Cloud en ICT diensten” “Best Value Procurement gecerticificeerd”

ICT project inkoop uit handen geven?

ICT inkoopDe inkoop van ICT is de afgelopen jaren complexer geworden en vraag naar eerlijk en onafhankelijk advies neemt toe. Ontwikkelingen gaan razendsnel en technologieën volgen elkaar in rap tempo op. U moet hier goed van op de hoogte zijn om zeker te weten dat u de juiste ICT oplossingen inkoopt. First Resultancy ondersteunt u daarom deskundig, onafhankelijk en resultaatgericht bij de inkoop van ICT projecten.

Omdat wij als geen ander begrijpen hoe belangrijk ICT is voor uw organisatie. Bij ieder project zijn wij betrokken en zorgen wij voor het beste resultaat. Wij zijn gespecialiseerd in het begeleiden van ICT project inkoop voor organisaties op basis van Best Value, ook wel prestatie inkoop genoemd. Dankzij onze ruim aanwezige ervaring en onze aantoonbare expertise kunnen wij u uitstekend ondersteunen bij uw ICT inkoop.

ICT project inkoop op basis van “Zakelijk Vertrouwen”

First Resultancy heeft “Zakelijk Vertrouwen”, het Speed of Trust gedachtegoed van Stephen Covey, geadopteerd door deze toe te voegen aan haar ICT- inkoop aanpak. Wij beschouwen Zakelijk Vertrouwen dan ook als een belangrijk uitgangspunt bij al onze activiteiten. Op basis van Zakelijk Vertrouwen gaan wij aan de slag met uw ICT inkoop.

Hierdoor letten wij niet alleen op technische en financiële aspecten, maar ook of er voldoende vertrouwen aanwezig is tussen en met alle partijen die betrokken zijn bij een ICT project . Hiermee wordt immers een vlotte en prettige manier van samenwerken gegarandeerd en de kans op succes vergroot.

Begeleiding bij de inkoop van ICT

Uw organisatie is afhankelijk van betrouwbare en passende ICT voorzieningen. Alleen zijn de ontwikkelingen op technologisch gebied constant in beweging. Er is dan ook expertise nodig om de ICT project inkoop goed te organiseren. First Resultancy begeleidt opdrachtgevers intensief tijdens het proces om ICT in te kopen met een onafhankelijk advies, zodat u de juiste keuzes maakt.

Op basis van wederzijds vertrouwen gaan wij resultaatgericht aan de slag om ICT toekomstvast en met de beste kwaliteit/prijs verhouding voor u in te kopen. Door onze jarenlange ervaring kunt u erop vertrouwen dat wij het inkoopproces efficiënt en doeltreffend voor u organiseren. Daarom werken wij meestal op basis van “fixed price” waarbij het “geen verrassingen” principe wordt gehanteerd.

Besparen op uw ICT project inkoop, zonder in kwaliteit in te leveren

First Resultancy werkt op basis van zowel TCO (Total Cost of Ownership) als de “Best Value” methode (prestatie inkoop). Als duidelijk is wat er ingekocht moet worden kiezen wij voor de TCO methode. Wanneer er meegedacht moet worden door de potentiële leverancier om tot een passende en toekomstvast oplossing te komen, kiezen wij voor de “Best Value” methode. In beide gevallen bent u met onze hulp altijd verzekerd van de best passende ICT oplossing tegen de laagst mogelijk prijs.

Zo komt u achteraf niet voor nare verrassingen te staan. Benieuwd naar de ervaringen van onze klanten? Lees dan onze referenties voor meer informatie. Of neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek over ICT inkoop.