“Resultaatgerichte inkoop en prestatiemanagement van Telecom, Cloud en ICT diensten” "Onafhankelijk en praktisch advies over uw Telecom, Cloud en ICT diensten” “Best Value Procurement gecerticificeerd”

ICT Projectleider

Een onafhankelijke ICT projectleider van First Resultancy kan u helpen om een tijdelijke schaarste in uw personeelsbestand op te vullen. Bijvoorbeeld als uw organisatie een nieuwe ICT oplossing heeft gecontracteerd en er schaarste bij uw eigen personeel is om de oplossing te implementeren.

Of als u een gebrek heeft aan personeel dat geschikt is voor een bepaalde klus. Wij helpen u dan door een ICT projectleider in te zetten met gedegen kennis en ervaring voor die klus, om zo uw organisatie tijdelijk te versterken. Op termijn worden de taken weer overgedragen aan uw eigen ICT projectleider.

ICT projectleider die resultaatgericht te werk gaat

Het boeken van snelle resultaten is belangrijk in de ICT wereld. Onze consultants worden niet voor niets “Resultants” genoemd. Ze streven er naar om zo snel mogelijk een maximaal resultaat te behalen voor uw organisatie.

De complete begeleiding van uw ICT project kunt u overdragen aan onze onafhankelijke experts. Wekelijks brengt onze ICT projectleider verslag uit. In dit verslag kunt u de behaalde resultaten van de afgelopen week teruglezen. En ziet u meteen welke kosten hiermee gemoeid zijn geweest. Zodat u de vinger aan de pols blijft houden.

Werkwijze op basis van “Zakelijk Vertrouwen”

Een externe ICT projectleider inschakelen is voor veel organisaties een grote stap. U draagt het risico en de verantwoording voor een belangrijk ICT project opeens over aan een externe partij. Dit is de reden dat we bij First Resultancy werken op basis van “Zakelijk Vertrouwen” (gebaseerd op The Speed of Trust van Stephen Covey).

We zijn officieel gecertificeerd als Speed of Trust organisatie. Volgens het Speed of Trust principe kan een project alleen succesvol worden uitgevoerd als er Zakelijk Vertrouwen is tussen alle deelnemende partijen. Daarom gaan we diepgaand met elkaar in gesprek voordat we aan de slag gaan, zodat we om elkaars verwachtingen goed begrijpen. Door een goede onderlinge afstemming vooraf creëren we onderling vertrouwen en komen we tot een goed eindresultaat.

Transparantie vanuit uw ICT projectleider

Als wij een ICT projectleider inzetten voor uw ICT project, kunt u vertrouwen op onze transparantie. Wij maken regelmatig een risico analyse om u te laten zien welke risico’s u loopt. Onze ICT projectleider is verantwoordelijk voor de voortgang van het project en probeert de risico’s zoveel mogelijk te beperken.

Daarnaast zijn wij transparant over de kosten en het resultaat en werken wij 100% onafhankelijk. Gedurende het ICT project laat onze ICT projectleider daarom wekelijks zien welke resultaten er geboekt zijn en welke kosten er gemaakt zijn.

Zo komt u achteraf niet voor nare verrassingen te staan. Benieuwd naar de ervaringen van onze klanten? Lees dan onze referenties voor meer informatie. Of neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek over de inzet van een ICT projectleider.