“Resultaatgerichte inkoop en prestatiemanagement van Telecom, Cloud en ICT diensten” "Onafhankelijk en praktisch advies over uw Telecom, Cloud en ICT diensten” “Best Value Procurement gecerticificeerd”

ICT werkplek inkopen of contract voor ICT werkplekken vernieuwen?

ICT werkplekEen ICT werkplek is een toekomstvaste oplossing, waarmee uw medewerkers overal en altijd toegang kunnen krijgen tot hun gegevens en hun applicaties. Een veilige en betrouwbare ICT werkplek zorgt er voor dat uw medewerkers snel en veilig in meerdere Cloud omgevingen tegelijk kunnen werken, waardoor uw organisatie wendbaarder (“agile”) wordt.

First Resultancy werkt met professionele consultants (“resultants”) die u hulp bieden bij het inkopen van een ICT werkplek. Dus neem gerust contact met ons op, wanneer u uw ICT werkplek contract wilt vernieuwen of een andere leverancier voor uw ICT werkplekken zoekt.

Deskundige hulp bij het vervangen, vernieuwen of inkopen van een ICT werkplek

Als onafhankelijk ICT advies- en inkoopbureau biedt First Resultancy u deskundige hulp bij het vervangen, vernieuwen, inkopen of hercontracteren van een ICT werkplek. Wij bieden hulp bij zowel het afsluiten van een contract met een nieuwe ICT werkplek leverancier als bij het opnieuw contracteren van de huidige leverancier voor uw ICT werkplekken.

Vooraf dimensioneren we samen met uw specialisten de ICT werkplekken, inventariseren we de eisen en wensen bij de stakeholders binnen uw organisatie en stellen we heldere doelen op waar de nieuwe leveranciers van een ICT werkplek aan moeten voldoen. Op basis hiervan selecteren we via een strak gestuurd inkoopproces samen met u de best passende leverancier van een ICT werkplek voor uw organisatie.

Andere of nieuwe ICT Werkplek leverancier

Dankzij onze uitgebreide marktkennis en onze jarenlange ervaring, weten wij welke ICT werkplek leveranciers het beste passen bij uw organisatie en uw eisen en wensen. Tijdens het inkooptraject kunnen wij u kennis laten maken met diverse leveranciers van ICT werkplekken. Voor uw organisatie zullen dit veelal nieuwe leveranciers van een ICT werkplek zijn. U kunt zelf kiezen welke ICT werkplek leveranciers mogen deelnemen aan het inkooptraject dat wij voor u verzorgen. Zo stellen we zeker dat u een (nieuwe) leverancier voor een ICT werkplek krijgt, die niet alleen past bij uw eisen en wensen, maar ook bij uw bedrijfscultuur.

Na contractering van uw ICT werkplek, kunnen wij u helpen bij de realisatie van uw ICT werkplek, door een van onze ervaren Prince 2 project managers in te zetten. Na afronding van de realisatie kunnen wij u hulp bieden bij het contract management voor uw ICT werkplekken.

Zakelijk vertrouwen

“Zakelijk Vertrouwen” is gebaseerd op het “Speed of Trust” gedachtegoed van Stephen Covey. “Zakelijk Vertrouwen” zorgt in de praktijk voor een sneller inkoopproces, een beter inkoopresultaat en een betere samenwerking tussen klant en leverancier. First Resultancy is gecertificeerd als “Speed of Trust” organisatie.

Geen verrassingen

Met de hulp van First Resultancy komt u niet voor verrassingen te staan bij het inkopen van ICT werkplekken. Door onze ruime ervaring en deskundigheid zorgen we ervoor dat uw project voor het inkopen van een ICT werkplek volgens planning verloopt. Met als resultaat een marktconform contract met de best passende ICT werkplek leverancier voor uw organisatie.

Benieuwd naar de ervaringen van onze klanten? Lees dan onze referenties. Of neem gerust contact op voor een vrijblijvend gesprek over onze deskundige hulp bij het inkopen van een ICT werkplek.