“Resultaatgerichte inkoop en prestatiemanagement van Telecom, Cloud en ICT diensten” "Onafhankelijk en praktisch advies over uw Telecom, Cloud en ICT diensten” “Best Value Procurement gecerticificeerd”Kantoorautomatisering (KA) inkopen of contract voor kantoorautomatisering (KA) vernieuwen?

kantoorautomatisering inkopenMet een toekomstvaste kantoorautomatisering omgeving krijgen uw medewerkers overal en altijd toegang tot hun gegevens en hun applicaties. Een veilige en betrouwbare omgeving voor kantoorautomatisering zorgt ervoor dat uw medewerkers snel en veilig in meerdere Cloud omgevingen tegelijk kunnen werken, waardoor uw organisatie wendbaarder (“agile”) wordt.

First Resultancy werkt met professionele consultants (“resultants”) die u hulp bieden bij het inkopen van kantoorautomatisering. Dus neem gerust contact met ons op, wanneer u uw KA contract wilt vernieuwen of een andere KA leverancier zoekt.

Deskundige & onafhankelijke hulp bij het vervangen, vernieuwen of inkopen van kantoorautomatisering

Als onafhankelijk ICT advies- en inkoopbureau biedt First Resultancy u deskundige hulp bij het vervangen, vernieuwen, inkopen of hercontracteren van uw kantoorautomatisering. Wij bieden hulp bij zowel het afsluiten van een contract met een nieuwe KA leverancier als bij het opnieuw contracteren van de huidige leverancier voor uw kantoorautomatisering.

Vooraf dimensioneren we samen met uw specialisten uw kantoorautomatisering, inventariseren we de eisen en wensen bij de stakeholders binnen uw organisatie en stellen we heldere doelen op waar de nieuwe KA leveranciers aan moeten voldoen. Op basis hiervan selecteren we via een strak gestuurd inkoopproces samen met u de best passende leverancier van kantoorautomatisering voor uw organisatie.

Andere of nieuwe KA leverancier

Dankzij onze uitgebreide marktkennis en onze jarenlange ervaring, weten wij welke KA leveranciers het beste passen bij uw organisatie en uw eisen en wensen. Tijdens het inkooptraject kunnen wij u kennis laten maken met diverse leveranciers van kantoorautomatisering. Voor uw organisatie zullen dit veelal nieuwe KA leveranciers zijn. U kunt zelf kiezen welke KA leveranciers mogen deelnemen aan het inkooptraject dat wij voor u verzorgen. Zo stellen we zeker dat u een (nieuwe) leverancier voor kantoorautomatisering krijgt, die niet alleen past bij uw eisen en wensen, maar ook bij uw bedrijfscultuur.

Na contractering van uw kantoorautomatisering, kunnen wij u helpen bij de realisatie van uw KA project, door een van onze ervaren Prince 2 project managers in te zetten. Na afronding van de realisatie kunnen wij u hulp bieden bij het contract management voor kantoorautomatisering.

Zakelijk vertrouwen

“Zakelijk Vertrouwen” is gebaseerd op het “Speed of Trust” gedachtegoed van Stephen Covey. “Zakelijk Vertrouwen” zorgt in de praktijk voor een sneller inkoopproces, een beter inkoopresultaat en een betere samenwerking tussen klant en leverancier. First Resultancy is gecertificeerd als “Speed of Trust” organisatie.

Geen verrassingen

Met de hulp van First Resultancy komt u niet voor verrassingen te staan bij het inkopen van kantoorautomatisering. Door onze ruime ervaring en deskundigheid zorgen we ervoor dat uw project voor het inkopen van kantoorautomatisering volgens planning verloopt. Met als resultaat een marktconform contract met de best passende KA leverancier voor uw organisatie.

Benieuwd naar de ervaringen van onze klanten? Lees dan onze referenties. Of neem gerust contact op voor een vrijblijvend gesprek over onze deskundige hulp bij het inkopen van kantoorautomatisering.