“Resultaatgerichte inkoop en prestatiemanagement van Telecom, Cloud en ICT diensten” "Onafhankelijk en praktisch advies over uw Telecom, Cloud en ICT diensten” “Best Value Procurement gecerticificeerd”

Mobiel werken inkopen voor uw organisatie

Mobiel werken is voor steeds meer organisaties belangrijk. Steeds vaker zijn medewerkers onderweg naar afspraken of thuis mobiel aan het werk. Door uw medewerkers te voorzien van de juiste middelen en abonnementen voor mobiel werken, neemt de wendbaarheid van uw organisatie toe en heeft u minder bureaus en kantoorruimte nodig. Hierdoor nemen de werkplekkosten aanzienlijk af. Uw organisatie is bovendien beter bereikbaar en werknemers kunnen overal werken.

Om de veiligheid en beheersbaarheid te vergroten kunt u een zogenaamde mobile device management applicatie inzetten. Het inkopen van veilig mobiel werken is een hele stap vooral als u een beperkte marktkennis heeft. Hoe weet u bijvoorbeeld welke mobiel werken leveranciers het beste aanbod kunnen doen voor uw organisatie? First Consultancy kan u hierin ontzorgen en helpt u bij het uitvoeren van een succesvol inkooptraject voor mobiel werken.

Veilig mobiel werken in de cloud inkopen (VPN)

Het inkopen van ICT diensten, zoals mobiel werken, is voor veel organisaties geen dagelijkse bezigheid. Vaak heeft u geen goed idee wat u moet gaan inkopen. Wat is bijvoorbeeld de functie van een VPN dienst bij veilig mobiel werken? Ook is het vaak niet duidelijk wat er nodig is om efficiënt mobiel (in de Cloud) te kunnen werken.

Voor een (kosten) efficiënte bedrijfsvoering is het belangrijk om hier goed over na te denken. First Resultancy heeft aantoonbare expertise bij het inkopen van mobiel werken voor organisaties. Wij kunnen helpen bij het inkopen van de beste oplossing voor uw organisatie dankzij onze uitgebreide ervaring en marktkennis. We doen dit onafhankelijk en hebben geen belang bij bepaalde bedrijven. Op die manier ben je altijd verzekerd van het beste advies.

Aanbieders veilig mobiel werken met elkaar vergelijken

First Resultancy kan de aanbiedingen van verschillende aanbieders van mobiel werken als geen ander voor u met elkaar vergelijken. Wij hebben kennis van alle mobiele providers en hun abonnementen en zorgen er voor dat u krijgt wat u nodig heeft. Voor het inkopen van mobiel werken kunnen we zowel de Best Value als de Total Cost of Ownership methodiek hanteren.

Afhankelijk van de vraagstelling en de complexiteit kiezen we de inkoopmethodiek die het beste past bij de vraagstelling en de organisatie. Hierdoor zorgen we ervoor dat u altijd het beste contract voor mobiel werken krijgt tegen de laagst mogelijke kosten.

Betrokken bij mobiel werken (in de Cloud) van begin tot einde

First Resultancy kan vanaf het eerste moment betrokken worden bij het opzetten van een mobiel werken concept. Wij denken met u mee over het juiste concept, verzorgen het inkooptraject, regelen de contracten, en kunnen betrokken worden bij de uitvoering van het project.

Wij onderhouden de contacten met leverancier(s) en zorgen wij ervoor dat alles op tijd geleverd en geïnstalleerd wordt. De belangen van uw organisatie staan hierbij bij ons altijd op de eerste plaats. Na het afronden van het project kunnen we de prestaties van de leverancier voor mobiel werken voor u blijven monitoren.

Zo komt u achteraf niet voor nare verrassingen te staan. Benieuwd naar de ervaringen van onze klanten? Lees dan onze referenties voor meer informatie. Of neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek over onze dienstverlening op het gebied van veilig mobiel werken in de Cloud.