Persbericht First Resultancy

Fortado Resultancy krijgt nieuwe naam: First Resultancy

Zevenaar, 11 mei 2017

Fortado Resultancy is 2 jaar geleden opgericht als onafhankelijke advies- en inkooporganisatie van ICT diensten voor de grootzakelijke markt.

Met ingang van 12 mei 2017 gaat Fortado Resultancy verder onder de naam First Resultancy.
Waarom een nieuwe naam?
Door First Resultancy vanaf het begin (First) bij uw ICT-inkoop- of adviesvraag te betrekken, is het beste resultaat gegarandeerd. De nieuwe naam First Resultancy onderstreept daarbij ook dat klanten met onze dienstverlening altijd op de eerste plaats staan.

First Resultancy staat voor resultaatgericht advies, inkoop, project- en prestatiemanagement van ICT diensten. Onze hoge klantwaardering is gebaseerd op expertise, ervaring en vertrouwen in het begeleiden van zeer diverse projecten in nauwe samenwerking met onze klanten. Met de unieke inkoopmethodiek Best Value Procurement, toegespitst op ICT, bereiken wij aantoonbaar resultaat voor onze klanten. Onze “Resultants” beschikken over gedegen ervaring met de inkoop en het projectmanagement van ICT diensten in het bedrijfsleven en de (semi) publieke overheid. Hierdoor kunnen wij op maat adviseren en realiseren we de ICT uitdagingen die klanten ons toevertrouwen.

Boudewijn Janssen, oprichter en directeur van First Resultancy: “De Grootzakelijke Markt vraagt brede ontzorging op het gebied van inkoop, implementatie en beheer van ICT diensten. Om aan deze behoefte te voldoen biedt First Resultancy meerdere diensten die op de behoefte van deze organisaties toegesneden zijn. Door onze resultaatgerichte en pragmatische aanpak vanaf de start van het ICT-inkoop of bij projectmanagement, onderscheiden wij ons duidelijk van andere inkoop- en adviesorganisaties in de markt.
Vandaar onze nieuwe naam: First Resultancy.

Over First Resultancy
First Resultancy is gevestigd in Zevenaar en werkt door heel Nederland met zelfstandige “Resultants” die samen de passie delen om klanten te ondersteunen bij ICT-inkoop en projectmanagement.
Voor een nadere kennismaking met onze dienstverlening en de referentieprojecten, waar we trots op zijn, kunt u terecht op onze website: https://www.firstresultancy.nl


Voor meer informatie over First Resultancy kunt u contact opnemen met:
Resultant en oprichter Boudewijn Janssen
088-0275400
info@firstresultancy.nl