“Resultaatgerichte inkoop en prestatiemanagement van Telecom, Cloud en ICT diensten” "Onafhankelijk en praktisch advies over uw Telecom, Cloud en ICT diensten” “Best Value Procurement gecerticificeerd”

Projectmanager ICT

Een projectmanager ICT zorgt ervoor dat efficiënt en resultaatgericht gewerkt wordt binnen de ICT afdeling van uw organisatie. First Resultancy kan een van haar projectmanagers ICT als interim manager bij u aan de slag laten gaan. Of we gaan tijdelijk bij u aan de slag om een bepaald project tot een goed einde te brengen.

Bijvoorbeeld wanneer u voor een tijdelijk project extra personeel of kennis nodig heeft. Omdat wij resultaatgericht te werk gaan boekt u meestal sneller het eindresultaat dat u in gedachten had. Onze projectmanagers ICT zijn deskundig en zetten zich volledig in voor uw organisatie. Samen gaan we aan de slag om uw ICT projecten succesvol te maken en resultaten te boeken.

Projectmanager ICT op basis van “Zakelijk Vertrouwen”

First Consultancy werkt op basis van “Zakelijk Vertrouwen” (gebaseerd op The Speed of Trust van Stephen Covey). Wij zijn ervan overtuigd dat wij alleen een maximaal resultaat kunnen boeken op basis van wederzijds Zakelijk Vertrouwen. Wij streven er dan ook naar om in onze projecten eerst vertrouwen tussen alle deelnemers te creëren, voordat wij aan de slag gaan.

Een gebrek aan vertrouwen tussen de projectteam leden zorgt voor een stroperige en gebrekkige samenwerking. Uiteindelijk zorgt dit voor extra kosten en een langere doorlooptijd van ICT projecten. Doordat onze projectmanager ICT al in een vroeg stadium zakelijk vertrouwen creëert kunt u belangrijke tijdwinst boeken. Hierdoor bent u zelf ook minder tijd kwijt aan het managen van het betreffende ICT project.

Een match met onze projectmanager ICT

Omdat First Consultancy werkt op basis van “Zakelijk Vertrouwen” vinden wij het belangrijk dat er een goede match is tussen uw medewerkers en onze projectmanager ICT. Alleen als er sprake is van een goede match kan er namelijk efficiënt samengewerkt worden tussen beide partijen.

Via een intakegesprek kijken we welke projectmanager ICT een goede match is voor uw organisatie. Iemand die betrokken is bij uw organisatie en waar u vertrouwen in kunt hebben. Iemand met veel ervaring en een uitstekende reputatie. Een projectmanager ICT van First Resultancy is een aanwinst uw organisatie.

Management volgens de Best Value Procurement methode

Onze projectmanagers werken op basis van de “Best Value” methode (prestatie inkoop). Als leider binnen het project zorgen ze ervoor dat er zo efficiënt mogelijk wordt omgegaan met uw budget. Als er afwijkingen zijn in de uitgaven dan wordt u op tijd gewaarschuwd.

Daarnaast geeft onze projectmanager ICT analyses op basis van prijs/kwaliteit. Hij zorgt ervoor dat u altijd de hoogst haalbare kwaliteit krijgt tegen de scherpste prijs. Uiteraard wordt uw budget hierin uitstekend bewaakt en wordt u wekelijks op de hoogte gehouden over de voortgang.

Zo komt u achteraf niet voor nare verrassingen te staan. Benieuwd naar de ervaringen van onze klanten? Lees dan onze referenties voor meer informatie. Of neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek over de inzet van een projectmanager ICT.