“Resultaatgerichte inkoop en prestatiemanagement van Telecom, Cloud en ICT diensten” "Onafhankelijk en praktisch advies over uw Telecom, Cloud en ICT diensten” “Best Value Procurement gecerticificeerd”Telefooncentrale inkopen of het contract vernieuwen?

Uw (zakelijke) telefooncentrale (PABX) is belangrijk voor uw organisatie. Met een PABX kunt u bellen over uw  IT netwerk, waardoor u geen specifieke telefonie bekabeling meer nodig heeft. Een telefooncentrale is tegenwoordig een applicatie die u op uw eigen server of uw eigen VM-platform kunt installeren net als andere applicaties. U kunt er ook voor kiezen om een PABX of telefooncentrale uit de cloud af te nemen. Dan wordt uw telefooncentrale ook wel cloud telefonie of VoIP telefonie dienst genoemd.  Een digitale telefooncentrale is betrouwbaar en veilig. Als u kiest voor vast-mobiel integratie op uw telefooncentrale of VoIP telefonie dienst, kunnen uw medewerkers overal op hetzelfde nummer gebeld worden, waardoor uw organisatie beter bereikbaar is.

First Resultancy werkt met professionele consultants (“resultants”) die u hulp bieden bij het inkopen van uw nieuwe telefooncentrale of VoIP telefonie dienst. Dus neem gerust contact met ons op, wanneer u uw PABX contract wilt vernieuwen of een andere PABX leverancier zoekt.

Deskundige hulp bij het vervangen, vernieuwen of inkopen van uw telefooncentrale

Als onafhankelijk ICT advies- en inkoopbureau biedt First Resultancy u deskundige hulp bij het vervangen, vernieuwen, inkopen of hercontracteren van uw zakelijke telefooncentrale of VoIP telefonie dienst. Wij bieden hulp bij zowel het afsluiten van een contract met een nieuwe PABX leverancier als bij het opnieuw contracteren van de huidige leverancier voor uw cloud telefooncentrale of VoIP telefonie dienst.

Vooraf dimensioneren we samen met uw specialisten de nieuwe telefooncentrale of VoIP telefonie dienst, inventariseren we de PABX eisen en wensen bij de stakeholders binnen uw organisatie en stellen we heldere doelen op waar de nieuwe leveranciers van telefooncentrales aan moeten voldoen. Op basis hiervan selecteren we via een strak gestuurd inkoopproces samen met u de best passende PABX leverancier voor uw organisatie.

Andere of nieuwe PABX leverancier

Dankzij onze uitgebreide marktkennis en onze jarenlange ervaring, weten wij welke PABX leveranciers het beste passen bij uw organisatie en uw eisen en wensen. Tijdens het inkooptraject kunnen wij u kennis laten maken met diverse leveranciers van cloud telefooncentrales of VoIP telefonie diensten. Voor uw organisatie zullen dit veelal nieuwe PABX leveranciers zijn. U kunt zelf kiezen welke leveranciers van telefooncentrales of VoIP telefonie diensten mogen deelnemen aan het inkooptraject dat wij voor u verzorgen. Zo stellen we zeker dat u een (nieuwe) leverancier voor uw telefooncentrale krijgt, die niet alleen past bij uw eisen en wensen, maar ook bij uw bedrijfscultuur.

Na de contractering van een nieuwe telefooncentrale of VoIP telefonie dienst, kunnen wij u helpen bij de realisatie van uw PABX, door een van onze ervaren Prince 2 project managers in te zetten. Na afronding van de realisatie van uw PABX kunnen wij u hulp bieden bij het contract management voor uw telefooncentrale zakelijk.

Zakelijk vertrouwen

“Zakelijk Vertrouwen” is gebaseerd op het “Speed of Trust” gedachtegoed van Stephen Covey. “Zakelijk Vertrouwen” zorgt in de praktijk voor een sneller inkoopproces, een beter inkoopresultaat en een betere samenwerking tussen klant en leverancier. First Resultancy is gecertificeerd als “Speed of Trust” organisatie.

Geen verrassingen

Met de hulp van First Resultancy komt u niet voor verrassingen te staan bij het inkopen of vervangen van een PABX,  telefooncentrale of VoIP telefonie dienst. Door onze ruime ervaring en deskundigheid zorgen we er voor dat uw project voor het inkopen van een telefooncentrale, PABX of VoIP telefonie dienst volgens planning verloopt. Met als resultaat een marktconform contract met de best passende PABX leverancier voor uw organisatie.

Benieuwd naar de ervaringen van onze klanten? Lees dan onze referenties. Of neem gerust contact op voor een vrijblijvend gesprek over onze deskundige hulp bij het inkopen van een telefooncentrale.