“Resultaatgerichte inkoop en prestatiemanagement van Telecom, Cloud en ICT diensten” "Onafhankelijk en praktisch advies over uw Telecom, Cloud en ICT diensten” “Best Value Procurement gecerticificeerd”

Inkoop van unified communication uitbesteden?

unified communication inkopenUnified communication (UC) is de nieuwe manier van communiceren. Met UC kunt u met beschikbare collega’s bellen en chatten via uw smartphone, uw computer, of via een VoIP telefoon over het IT netwerk. Unified communication is een applicatie die u op uw eigen server of uw eigen VM-platform kunt installeren net als andere applicaties. U kunt er ook voor kiezen om UC uit de cloud af te nemen. Dan wordt Unified communication ook wel cloud UC genoemd.  Unified communication is betrouwbaar en flexibel en zorgt ervoor dat uw medewerkers overal kunnen communiceren, waardoor uw organisatie wendbaarder (“agile”) wordt.

First Resultancy werkt met professionele consultants (“resultants”) die u hulp bieden bij het inkopen van unified communication. Dus neem gerust contact met ons op, wanneer u uw UC contract wilt vernieuwen of een andere UC leverancier zoekt.

Deskundige hulp bij het vervangen, vernieuwen of inkopen van unified communication

Als onafhankelijk ICT advies- en inkoopbureau biedt First Resultancy u deskundige hulp bij het vervangen, vernieuwen, inkopen of hercontracteren van unified communication. Wij bieden hulp bij zowel het afsluiten van een contract met een nieuwe UC leverancier als bij het opnieuw contracteren van de huidige leverancier voor uw unified communication oplossing of UC dienst.

Vooraf dimensioneren we samen met uw specialisten de unified communication oplossing of UC dienst, inventariseren we de UC eisen en wensen bij de stakeholders binnen uw organisatie en stellen we heldere doelen op waar de nieuwe UC leveranciers aan moeten voldoen. Op basis hiervan selecteren we via een strak gestuurd inkoopproces samen met u de best passende unified communication leverancier voor uw organisatie.

Andere of nieuwe UC leverancier

Dankzij onze uitgebreide marktkennis en onze jarenlange ervaring, weten wij welke UC leveranciers het beste passen bij uw organisatie en uw eisen en wensen. Tijdens het inkooptraject kunnen wij u kennis laten maken met diverse UC leveranciers. Voor uw organisatie zullen dit veelal nieuwe leveranciers van unified communication zijn. U kunt zelf kiezen welke UC leveranciers mogen deelnemen aan het inkooptraject dat wij voor u verzorgen. Zo stellen we zeker dat u een (nieuwe) leverancier voor unified communication krijgt, die niet alleen past bij uw eisen en wensen, maar ook bij uw bedrijfscultuur.

Na de contractering van een nieuwe unified communication oplossing of UC dienst, kunnen wij u helpen bij de realisatie van UC, door een van onze ervaren Prince 2 project managers in te zetten. Na afronding van de realisatie kunnen wij u hulp bieden bij het contract management voor uw unified communication oplossing.

Zakelijk vertrouwen

“Zakelijk Vertrouwen” is gebaseerd op het “Speed of Trust” gedachtegoed van Stephen Covey. “Zakelijk Vertrouwen” zorgt in de praktijk voor een sneller inkoopproces, een beter inkoopresultaat en een betere samenwerking tussen klant en leverancier. First Resultancy is gecertificeerd als “Speed of Trust” organisatie.

Geen verrassingen

Met de hulp van First Resultancy komt u niet voor verrassingen te staan bij het inkopen van een unified communication oplossing of UC dienst. Door onze ruime ervaring en deskundigheid zorgen we ervoor dat uw project voor het inkopen van een unified communication oplossing of UC dienst volgens planning verloopt. Met als resultaat een marktconform contract met de best passende UC leverancier voor uw organisatie.

Benieuwd naar de ervaringen van onze klanten? Lees dan onze referenties. Of neem gerust contact op voor een vrijblijvend gesprek over onze deskundige hulp bij het inkopen van unified communication.