“Resultaatgerichte inkoop en prestatiemanagement van Telecom, Cloud en ICT diensten” "Onafhankelijk en praktisch advies over uw Telecom, Cloud en ICT diensten” “Best Value Procurement gecerticificeerd”

Cloud inkoop uitbesteden?

Cloud inkoop wordt steeds meer uitbesteed aan een ICT adviseur/inkoper. Voor veel organisaties is het namelijk een hele stap om de complete bedrijfsvoering in de Cloud te zetten. Ook is er veel behoefte aan support en begeleiding bij een overstap naar de Cloud, daar helpt onze cloud consultant u graag bij. En als er iets misgaat in de Cloud wilt u er liever niet alleen voorstaan.

De cloud consultants van First Resultancy helpen u graag met uw Cloud inkoop. Op basis van uw vraag kijken we naar de mogelijkheden om een betrouwbare Cloud omgeving op te zetten. Dankzij ons staat u er niet alleen voor bij uw transitie naar de Cloud.

Cloud inkoop binnen budget geregeld

Bij uw Cloud inkoop wilt u de beste service tegen de scherpste prijs. U wilt immers niet teveel geld uitgeven aan Cloud diensten. Maar u wilt ook niet in de problemen komen met de capaciteit als uw organisatie begint te groeien.

First Resultancy denkt graag met u mee over de toekomst. Dankzij onze uitstekende marktkennis, onze onafhankelijke adviezen en onze resultaatgerichte werkwijze zorgen wij ervoor dat u altijd de beste deal krijgt. Daarnaast zorgen we er bij Cloud inkoop voor dat uw Cloud omgeving toegevoegde waarde biedt voor uw organisatie. Onze cloud experts staan klaar om u te adviseren en te begeleiden.

Volledige begeleiding bij uw Cloud inkoopproces

Cloud inkoop is een grote stap met name als u nog geen ervaring heeft opgedaan met Cloud diensten. Het is dan ook belangrijk dat u deskundig geadviseerd wordt over de (on)mogelijkheden. Als onafhankelijke ICT adviseurs behoort deze begeleiding tot onze dienstverlening. Samen gaan we aan de slag om de Cloud doelstellingen van uw organisatie te realiseren en een zo’n optimaal mogelijk inkoop resultaat te boeken. First Resultancy werkt op basis van “ Zakelijk Vertrouwen” (gebaseerd op The Speed of Trust van Stephen Covey).

Door tijdens het inkoopproces extra aandacht te geven aan Zakelijk Vertrouwen komen we sneller tot een beter resultaat dan anderen. Wij doen er dan ook alles aan om tijdens het Cloud inkoopproces vertrouwen te creëren intern binnen uw organisatie en met de potentiële Cloud aanbieder want onze ervaring is dat zakelijk vertrouwen de doorslag kan geven om een Cloud inkooptraject tot een succes te maken.

Cloud inkoop op basis van prestatie

Onze gecertificeerde cloud inkopers werken op basis van “Best Value” (prestatie inkoop). Onze inkopers doen er alles om binnen uw budget de beste prestaties te behalen. Onze experts managen het risico dat uw Cloud omgeving straks de afgesproken prestaties gaat leveren.

Zelfs na het afsluiten van de contracten controleren onze experts de prestaties van uw Cloud diensten. En mochten de Cloud diensten niet de afgesproken prestaties halen dan gaan wij hier mee aan de slag.

Zo komt u achteraf niet voor nare verrassingen te staan. Benieuwd naar de ervaringen van onze klanten? Lees dan onze referenties voor meer informatie. Of neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek over onze dienstverlening op het gebied van Cloud inkoop.