Over Ons:

Over First Resultancy:

First Resultancy richt zich op onafhankelijk advies en resultaatgerichte inkoop van Telecom, Cloud en ICT diensten en realisatie van deze inkooptrajecten voor de grootzakelijke markt.

Met de ruim aanwezige ervaring en expertise die onze Resultants bezitten over de Telecom, Cloud en ICT markt, zijn wij in staat om u te adviseren en te ondersteunen bij de inkoop en implementatie begeleiding van Telecom, Cloud en ICT diensten.
Onze betrokken manier van werken is gebaseerd op resultaatgerichtheid, deskundigheid en onafhankelijkheid.

De werkwijze van First Resultancy is pragmatisch, effectief en resultaatgericht. Onze bewezen aanpak is gericht op het voor u realiseren van de hoogste kwaliteit Telecom, Cloud of ICT dienstverlening tegen de laagste kosten.

De adviseurs van First Resultancy zijn allemaal Best Value gecertificeerd en kunnen u integraal ondersteunen en adviseren met betrekking tot inkoop, implementatie en gebruik van uw Telecom, Cloud en ICT diensten.

Aansluitend op de inkoopdienstverlening bieden wij ook oplossingen om contracten en afspraken goed te beheren en te managen. Dit garandeert u dat tijdens de exploitatiefase de Telecom Cloud en ICT dienstverlening volgens afspraak presteert en bijdraagt aan efficiency, klanttevredenheid en operational excellence. Wij noemen dit prestatiemanagement.

Met First Resultancy krijgt u waar voor uw geld en kunt u vertrouwen op deskundige, klantgerichte en onafhankelijke dienstverlening voor uw eigen organisatie en naar uw toeleveranciers.

Wilt u weten wat klanten over ons zeggen, klik hier

De kernwaarden van First Resultancy zijn:

Resultaatgericht, Onafhankelijk en Deskundig.

De kernwaarden zijn voor ons belangrijk en de basis van onze manier van werken. Deze kernwaarden leiden u naar een optimaal resultaat.

Wilt u meer weten van onze “Resultants”? klik hier