“Resultaatgerichte inkoop en prestatiemanagement van Telecom, Cloud en ICT diensten” "Onafhankelijk en praktisch advies over uw Telecom, Cloud en ICT diensten” “Best Value Procurement gecerticificeerd”

Switches (LAN) inkopen of contract voor switches (LAN) vernieuwen?

lan switches inkopenMet een toekomstvast LAN krijgen uw medewerkers via switches overal en altijd toegang tot hun gegevens en hun applicaties. Een veilig en betrouwbaar LAN zorgt ervoor dat uw medewerkers snel en veilig in meerdere Cloud omgevingen tegelijk kunnen werken, waardoor uw organisatie wendbaarder (“agile”) wordt.

First Resultancy werkt met professionele consultants (“resultants”) die u hulp bieden bij het inkopen van switches. Dus neem gerust contact met ons op, wanneer u uw LAN contract wilt vernieuwen of een andere LAN leverancier zoekt.

Deskundige hulp bij het vervangen, vernieuwen of inkopen van switches

Als onafhankelijk ICT advies- en inkoopbureau biedt First Resultancy u deskundige hulp bij het vervangen, vernieuwen, inkopen of hercontracteren van uw switches. Wij bieden hulp bij zowel het afsluiten van een contract met een nieuwe LAN leverancier als bij het opnieuw contracteren van de huidige leverancier voor uw switches.

Vooraf bepalen we samen met uw specialisten welke switches ingekocht moeten worden, inventariseren we de eisen en wensen bij de stakeholders binnen uw organisatie en stellen we heldere doelen op waar de nieuwe LAN leveranciers aan moeten voldoen. Op basis hiervan selecteren we via een strak gestuurd inkoopproces samen met u de best passende leverancier van switches voor uw organisatie.

Andere of nieuwe LAN leverancier

Dankzij onze uitgebreide marktkennis en onze jarenlange ervaring, weten wij welke LAN leveranciers het beste passen bij uw organisatie en uw eisen en wensen. Tijdens het inkooptraject kunnen wij u kennis laten maken met diverse leveranciers van switches. Voor uw organisatie zullen dit veelal nieuwe LAN leveranciers zijn. U kunt zelf kiezen welke leveranciers van switches mogen deelnemen aan het inkooptraject dat wij voor u verzorgen. Zo stellen we zeker dat u een (nieuwe) leverancier voor switches krijgt, die niet alleen past bij uw eisen en wensen, maar ook bij uw bedrijfscultuur.

Na contractering van uw switches, kunnen wij u helpen bij de realisatie van uw LAN project, door een van onze ervaren Prince 2 project managers in te zetten. Na afronding van de realisatie kunnen wij u hulp bieden bij het contract management voor switches.

Zakelijk vertrouwen

“Zakelijk Vertrouwen” is gebaseerd op het “Speed of Trust” gedachtegoed van Stephen Covey. “Zakelijk Vertrouwen” zorgt in de praktijk voor een sneller inkoopproces, een beter inkoopresultaat en een betere samenwerking tussen klant en leverancier. First Resultancy is gecertificeerd als “Speed of Trust” organisatie.

Geen verrassingen

Met de hulp van First Resultancy komt u niet voor verrassingen te staan bij het inkopen van switches. Door onze ruime ervaring en deskundigheid zorgen we ervoor dat uw project voor het inkopen van switches volgens planning verloopt. Met als resultaat een marktconform contract met de best passende LAN leverancier voor uw organisatie.

Benieuwd naar de ervaringen van onze klanten? Lees dan onze referenties. Of neem gerust contact op voor een vrijblijvend gesprek over onze deskundige hulp bij het inkopen van switches.