LinkedIn Raymond

Naam: Raymond Bakker

Functie: Resultant

Ervaring:

Ruim 30 jaar werkzaam in de ICT dienstverlening, zowel als zelfstandige als in dienstverband (KPN en Getronics). De rode draad in alle functies is het ‘verbeteren of innoveren van de business / dienstverlening / processen, van organisaties met de inzet van ICT’.  Vanuit verschillende invalshoeken en functies heb ik hieraan bijgedragen vanuit o.a. de rollen als ‘consultant’,  ‘key-accountmanager’, ‘salesmanager’ en senior inkoper.

Expertise:

Gedegen achtergrond van inkoop (HBO Inkoop, Best Value Procurement gecertificeerd), business & processen (HBO Bedrijfskunde, LEAN) en techniek (HTS-E). Inzicht en kennis van de ICT markt, proposities en aanbieders. Specifieke aandachtsgebieden zijn o.a. ContactCenters (Frontoffice), Sourcing en VOS/Domotica (in de VVT / Zorgsector) en mobiel.

Zakelijk vertrouwen – kerngedragingen:

Van alle aspecten die door Stephen Covey worden benoemd in de ‘Speed of Trust’, vind ik transparantie en loyaliteit van groot belang. Ik heb daarnaast respect voor mensen ongeacht functie of positie. Resultaatgericht staat ‘hoog in het vaandel’,  maar wel met een sterk geloof in lange termijn relaties en win-win waarbij alle partijen voordeel behalen.

Contact:

Mail: r.bakker@firstresultancy.nl
Mobiel:   0653269276
Telefoon: 088-0275400

Quote: “Advies, Inkopen, of Implementeren; een gewenste verandering is alleen langdurig succesvol, wanneer er sprake is van onderling vertrouwen en echte samenwerking”.