“Resultaatgerichte inkoop en prestatiemanagement van Telecom, Cloud en ICT diensten” "Onafhankelijk en praktisch advies over uw Telecom, Cloud en ICT diensten” “Best Value Procurement gecerticificeerd”

Software defined netwerk inkopen of het contract vernieuwen?

Software defined netwerk inkopenEen software defined netwerk (SDN) is een toekomstvast IT netwerk, waarmee uw medewerkers overal en altijd toegang kunnen krijgen tot hun gegevens en hun applicaties. Een veilig en betrouwbaar software defined netwerk zorgt ervoor dat uw medewerkers snel en veilig in meerdere Cloud omgevingen tegelijk kunnen werken, waardoor uw organisatie wendbaarder (“agile”) wordt.

First Resultancy werkt met professionele consultants (“resultants”) die u hulp bieden bij het inkopen van een SDN. Dus neem gerust contact met ons op, wanneer u uw SDN contract wilt vernieuwen of een andere leverancier voor uw SDN zoekt.

Deskundige hulp bij het vervangen, vernieuwen of inkopen van een software defined netwerk

Als onafhankelijk ICT advies- en inkoopbureau biedt First Resultancy u deskundige hulp bij het vervangen, vernieuwen, inkopen of hercontracteren van een SDN. Wij bieden hulp bij zowel het afsluiten van een contract met een nieuwe leverancier voor een SDN als bij het opnieuw contracteren van de huidige leverancier voor een SDN.

Vooraf dimensioneren we samen met uw specialisten het software defined netwerk, inventariseren we de eisen en wensen bij de stakeholders binnen uw organisatie en stellen we heldere doelen op waar de nieuwe leveranciers van een SDN aan moeten voldoen. Op basis hiervan selecteren we via een strak gestuurd inkoopproces samen met u de best passende SDN leverancier voor uw organisatie.

Andere of nieuwe SDN leverancier

Dankzij onze uitgebreide marktkennis en onze jarenlange ervaring, weten wij welke SDN leveranciers het beste passen bij uw organisatie en uw eisen en wensen. Tijdens het inkooptraject kunnen wij u kennis laten maken met diverse SDN leveranciers. Voor uw organisatie zullen dit veelal nieuwe leveranciers van een software defined netwerk zijn. U kunt zelf kiezen welke SDN leveranciers mogen deelnemen aan het inkooptraject dat wij voor u verzorgen. Zo stellen we zeker dat u een (nieuwe) leverancier voor een software defined netwerk krijgt, die niet alleen past bij uw eisen en wensen, maar ook bij uw bedrijfscultuur.

Na contractering van uw software defined netwerk, kunnen wij u helpen bij de realisatie van uw SDN, door een van onze ervaren Prince 2 project managers in te zetten. Na afronding van de realisatie kunnen wij u hulp bieden bij het contractmanagement voor SDN.

Zakelijk vertrouwen

“Zakelijk Vertrouwen” is gebaseerd op het “Speed of Trust” gedachtegoed van Stephen Covey. “Zakelijk Vertrouwen” zorgt in de praktijk voor een sneller inkoopproces, een beter inkoopresultaat en een betere samenwerking tussen klant en leverancier. First Resultancy is gecertificeerd als “Speed of Trust” organisatie.

Geen verrassingen

Met de hulp van First Resultancy komt u niet voor verrassingen te staan bij het inkopen van een SDN. Door onze ruime ervaring en deskundigheid zorgen we ervoor dat uw project voor het inkopen van een software defined netwerk volgens planning verloopt. Met als resultaat een marktconform contract met de best passende SDN leverancier voor uw organisatie.

Benieuwd naar de ervaringen van onze klanten? Lees dan onze referenties. Of neem gerust contact op voor een vrijblijvend gesprek over onze deskundige hulp bij het inkopen van een software defined netwerk.