“Resultaatgerichte inkoop en prestatiemanagement van Telecom, Cloud en ICT diensten” "Onafhankelijk en praktisch advies over uw Telecom, Cloud en ICT diensten” “Best Value Procurement gecerticificeerd”

VoIP leverancier vernieuwen of een andere Voice over IP oplossing inkopen?

VoIP inkopenVoice over IP (VoIP) is de nieuwe manier van bellen. Met VoIP kunt u bellen over uw IT netwerk, waardoor u geen specifieke telefonie bekabeling meer nodig heeft. Voice over IP is een applicatie die u op uw eigen server of uw eigen VM-platform kunt installeren net als andere applicaties. U kunt er ook voor kiezen om VoIP uit de cloud af te nemen. Dan wordt Voice over IP ook wel cloud telefonie of VoIP telefonie genoemd. Voice over IP is betrouwbaar en flexibel en zorgt ervoor dat uw medewerkers overal kunnen bellen, waardoor uw organisatie wendbaarder (“agile”) wordt.

First Resultancy werkt met professionele consultants (“resultants”) die u hulp bieden bij het inkopen van Voice over IP. Dus neem gerust contact met ons op, wanneer u uw VoIP contract wilt vernieuwen of een andere VoIP leverancier zoekt.

Deskundige hulp bij het vervangen, vernieuwen of inkopen van Voice over IP

Als onafhankelijk ICT advies- en inkoopbureau biedt First Resultancy u deskundige hulp bij het vervangen, vernieuwen, inkopen of hercontracteren van Voice over IP. Wij bieden hulp bij zowel het afsluiten van een contract met een nieuwe VoIP leverancier als bij het opnieuw contracteren van de huidige leverancier voor uw Voice over IP oplossing of VoIP dienst.

Vooraf dimensioneren we samen met uw specialisten de Voice over IP oplossing of VoIP dienst, inventariseren we de VoIP eisen en wensen bij de stakeholders binnen uw organisatie en stellen we heldere doelen op waar de nieuwe VoIP leveranciers aan moeten voldoen. Op basis hiervan selecteren we via een strak gestuurd inkoopproces samen met u de best passende Voice over IP leverancier voor uw organisatie.

Andere of nieuwe VoIP leverancier

Dankzij onze uitgebreide marktkennis en onze jarenlange ervaring, weten wij welke VoIP leveranciers het beste passen bij uw organisatie en uw eisen en wensen. Tijdens het inkooptraject kunnen wij u kennis laten maken met diverse Voice over IP leveranciers. Voor uw organisatie zullen dit veelal nieuwe leveranciers van Voice over IP zijn. U kunt zelf kiezen welke VoIP leveranciers mogen deelnemen aan het inkooptraject dat wij voor u verzorgen. Zo stellen we zeker dat u een (nieuwe) leverancier voor Voice over IP krijgt, die niet alleen past bij uw eisen en wensen, maar ook bij uw bedrijfscultuur.

Na de contractering van een nieuwe Voice over IP oplossing, kunnen wij u helpen bij de realisatie van VoIP, door een van onze ervaren Prince 2 project managers in te zetten. Na afronding van de realisatie kunnen wij u hulp bieden bij het contract management voor uw Voice over IP oplossing.

Zakelijk vertrouwen

“Zakelijk Vertrouwen” is gebaseerd op het “Speed of Trust” gedachtegoed van Stephen Covey. “Zakelijk Vertrouwen” zorgt in de praktijk voor een sneller inkoopproces, een beter inkoopresultaat en een betere samenwerking tussen klant en leverancier. First Resultancy is gecertificeerd als “Speed of Trust” organisatie.

Geen verrassingen

Met de hulp van First Resultancy komt u niet voor verrassingen te staan bij het inkopen van een VoIP oplossing of VoIP telefonie dienst. Door onze ruime ervaring en deskundigheid zorgen we ervoor dat uw project voor het inkopen van een Voice over IP oplossing volgens planning verloopt. Met als resultaat een marktconform contract met de best passende VoIP leverancier voor uw organisatie.

Benieuwd naar de ervaringen van onze klanten? Lees dan onze referenties. Of neem gerust contact op voor een vrijblijvend gesprek over onze deskundige hulp bij het inkopen van Voice over IP.