“Resultaatgerichte inkoop en prestatiemanagement van Telecom, Cloud en ICT diensten” "Onafhankelijk en praktisch advies over uw Telecom, Cloud en ICT diensten” “Best Value Procurement gecerticificeerd”

Inkoop:

First Resultancy levert ondersteuning en begeleiding bij de inkoop van uw Telecom, Cloud en ICT diensten.

Het aanbesteden en inkopen van Telecom, Cloud of ICT dienstverlening is voor de meeste bedrijven en instellingen geen dagelijkse bezigheid. Door de impact op de bedrijfsvoering van deze dienstverlening, met veelal meerjarige contracten, is het van groot belang voor organisaties om hierin goede keuzes te maken.

Advies resultaat gerichte inkoop

First Resultancy is gespecialiseerd in het begeleiden en uitvoeren van Telecom, Cloud en ICT inkooptrajecten. Onze Resultants beschikken over (aantoonbare) expertise en uitgebreide ervaring in het begeleiden van inkooptrajecten van Telecom, Cloud en ICT dienstverlening.

Wij beschikken over actuele marktinformatie en portfoliokennis van Telecom, Cloud en ICT leveranciers, waardoor wij in staat zijn om die aanbieders te selecteren, die in potentie kunnen voldoen aan de vraagstelling. Wij kunnen uw inkooptraject of aanbesteding dan ook optimaal ondersteunen zodat voor uw organisatie het best mogelijke resultaat wordt bereikt.

Daarnaast bieden we expertise als het gaat om vaststellen van randvoorwaarden voor een succesvol inkooptraject. Afhankelijk van een aantal factoren waaronder de te behalen doelstellingen, de complexiteit en omvang van het project, het draagvlak in uw organisatie en de gewenste ondersteuning en ontzorging, bepalen wij in overleg de best passende inkoopmethodiek.

Wij onderscheiden hierbij een tweetal methodieken:

Afhankelijk van de vraagstelling, complexiteit en omvang van hetgeen u wenst in te kopen of te her-contracteren, kan gekozen worden voor de best passende inkoopmethodiek.

First Resultancy heeft gecertificeerde Best Value inkopers die u kunnen ondersteunen met de inkoop van Telecom, Cloud en ICT diensten.