“Resultaatgerichte inkoop en prestatiemanagement van Telecom, Cloud en ICT diensten” "Onafhankelijk en praktisch advies over uw Telecom, Cloud en ICT diensten” “Best Value Procurement gecerticificeerd”

VPN Netwerk inkopen?

Een VPN netwerk of SD-WAN is een veilig data netwerk, waarmee uw medewerkers overal veilig toegang krijgen tot hun gegevens en hun applicaties. Een veilig en betrouwbaar VPN netwerk wordt steeds belangrijker om uw medewerkers flexibel te laten werken en uw organisatie meer wendbaar te maken. Zeker als u in de Cloud gaat werken.

Want zonder een betrouwbaar VPN data of SD-WAN netwerk met een hoge beschikbaarheid heeft u geen garantie op een probleemloze toegang tot uw gegevens en uw applicaties in de Cloud. Omdat u een VPN netwerk volledig kunt afscheiden van publiek internet, is deze toegang beter op maat in te regelen. First Resultancy helpt u om een passend en betrouwbaar VPN Netwerk op te zetten en in te kopen, ook als u in de Cloud gaat werken. Wij begeleiden u stap voor stap.

VPN netwerk met een maximaal rendement (SD-WAN)

First Resultancy ondersteunt uw organisatie bij het maximaliseren van het rendement van uw ICT investeringen. Als onafhankelijk ICT advies- en inkoopbureau kunnen we voor u contracten afsluiten bij iedere aanbieder. Dankzij onze uitstekende marktkennis weten wij als geen ander welke aanbieders wel en niet passen bij uw organisatie.

Op basis van uw specifieke vraag gaan we kijken welke VPN/Data netwerk leveranciers het beste passen. We laten u kennismaken met deze VPN/Data netwerk leveranciers, zodat u zelf kunt kiezen welke VPN/Data netwerk leveranciers mogen deelnemen aan de aanbesteding. Zo stellen we zeker dat u een VPN netwerk leverancier krijgt die past bij uw organisatie.

Vertrouwen in een goed eindresultaat

Wij vinden het belangrijk dat u als klant vertrouwen heeft in een goed eindresultaat. We zijn gecertificeerd als Speed of Trust organisatie. Hierdoor werken wij op basis van “Zakelijk Vertrouwen”.

Dit Zakelijk Vertrouwen (gebaseerd op het gedachtegoed The Speed of Trust van Stephen Covey) zorgt voor een sneller inkoopproces, een beter resultaat en lagere kosten over de looptijd van een contract. Met Zakelijk Vertrouwen kunnen we samen met u werken aan een optimaal eindresultaat en krijgt u de beste dienstverlening tegen de laagst mogelijke voorspelbare kosten.

VPN Netwerk inkopen tegen de scherpste prijs

First Resultancy begeleidt u bij het inkopen van uw VPN netwerk of SD-WAN. Vooraf definiëren we het VPN/Data netwerk en stellen we doelen waar de leveranciers aan moeten voldoen. Op basis van deze doelstellingen selecteren we de best passende leveranciers voor uw organisatie. Vervolgens vragen we via een aanbesteding offertes aan bij deze VPN netwerk leveranciers.

We vergelijken deze offertes samen met u om tot een goede deal met de beste VPN netwerk leverancier te komen. Tot slot kunnen wij u ook begeleiden bij de implementatie van uw eigen VPN netwerk en bij het contract management voor het VPN netwerk na afronding van de implementatie.

Zo komt u achteraf niet voor nare verrassingen te staan. Benieuwd naar de ervaringen van onze klanten? Lees dan onze referenties voor meer informatie. Of neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek over onze dienstverlening op het gebied van een VPN netwerk.